'Trustfall'

Osnažujuće pjesme pravi su hit, a baš takvu pjesmu ovih je dana objavila i Pink

01.02.2023 u 08:42

Bionic
Reading

Najnovija pjesma biti će naslovna pjesma novog albuma kojeg očekujemo sredinom veljače. Pjesma govori o rizicima, ali i samopouzdanju koje moramo imati kako bismo ušli u rizik

Ovih dana svjedočimo nevjerojatno osnažujućim pjesmama koje bude osjećaj samodostatnosti, nepokolebljive snage i bude u slušateljima snagu za dalje. Shakira i Miley Cyrus nevjerojatno su dobro tempirale svoje pjesme o bivšim ljubavima te stvorile svojevrsne nove himne prekida i ponovno rođene ženske snage, a sada se pridružila i Pink. Premda njezina inspiracija ne dolazi od slomljenog srca, ponovno rađa snagu koja je svima potrebna.

Njezin posljednji singl 'Trustfall' naslovna je pjesma nadolazećeg devetog albuma koji će biti objavljen 17. veljače. U videu pjevačica stoji nasuprot mladoj ženi koja žudi za osjećajem samopouzdanja i oslobođenja, a u njoj budi snagu koju svaka žena nosi u sebi.

Na početku postavlja pitanje gledatelju: 'Hoćeš li pasti? Hoće li te netko uhvatiti ili ćeš uhvatiti samog sebe?'

Pjesma i album nastali su u trenutcima kada su Pink i njezin sin bolovali od COVID-a, to je borba koja je pjevačici probudila inspiraciju da napiše pjesmu.

P!nk - Trustfall Izvor: Profimedia / Autor: YouTube

'Uzela sam vremena. Imala sam vremena i doživjela sam mnogo stvarno razarajućih stvari. Moj sin i ja smo se jako razboljeli od COVID-a i to mi je iskristaliziralo ono što je zapravo važno', rekla je pjevačica pa nadodala: 'Samo želim istinu u svijetu. Želim biti autentičana. I želim biti ljubaznija i bolja osoba.'

Ponekad je u životu važno riskirati jer postoje stvari koje su vrijedne rizika, o čemu govori i tekst pjesme.

Uz to, mnoge će razveseliti i vijest da će pjevačica ovo ljeto poći na turneju, a posjetit će Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Austriju, Njemačku i Poljsku. Najbliži koncert Hrvatskoj bit će održan u Beču početkom srpnja, točnije 1. i 2. srpnja 2023.

  • +6
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia