NAKON SMRTI

Oporuka Anthonyja Bourdaina krije mnoge stvari; iznenadit će vas što je ostavio svojoj drugoj supruzi

13.07.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Nedugo nakon što su 2016. godine slavni kuhar i njegova tadašnja supruga Ottavia Busia-Bourdain odlučili krenuti svatko svojim putem, Anthony Bourdain napisao je svoju oporuku, kao da je slutio da ga dvije godine kasnije više neće biti

Za svog života, slavni kulinarski šef Anthony Bourdain promovirao je putovanja i ohrabrivao ljude da putuju, a čak i nakon njegove iznenadne smrti to nastavlja činiti.

Kako donosi Page Six, budući da je Bourdain većinu vremena proveo putujući svijetom, skupio je i mnoge besplatne milje, koje je, u svojoj oporuci, ostavio svojoj drugoj suprugi Ottaviji Busia-Bourdain. U oporuci ju je navodno zamolio da s njima raspolaže sukladno tome što ona vjeruje da su bile njegove želje.

  • +23
Anthony Bourdain Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Oporuku je Bourdain napisao nedugo nakon što su 2016. godine Ottavia Busia-Bourdain i on krenuli svatko svojim putem, a većinu svojih nekretnina ostavio je njihovoj 11-godišnjoj kćeri Ariene.

Ipak, čini se da i nije sve tako bajno, jer kada je riječ o nagradnim miljama i besplatnim letovima, svaka avio kompanija vodi drugu politiku - neke uopće ne dozvoljavaju prijenos istih na imena drugih, dok ima i onih koji će to napraviti, ali uz određenu naknadu.