OBRUŠILA SE SE NA PRVU DAMU

Opako joj spustila: Melania Trump na udaru holivudske glumice

22.01.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Prilikom otvaranja svečanosti dodjela nagrada Screen Actors Guild (SAG) glumica Kristen Bell svojom je opaskom opako spustila prvoj američkoj dami Melaniji Trump, koja je pokrenula kampanju protiv internetskog zlostavljanja

kristin Bell se u svom pozdravnom govoru, u ulozi domaćina dodjele nagrade, zabunom proglasila prvom damom nagrade SAG, jer kako je rekla, ona je prva dama ikada koja ima čast voditi ovu svečanost.

No njezina mala zabuna nije bila posve slučajna, jer se u nastavku svog govora obrušila na prvu damu Amerike i borca protiv internetskog zlostavljanja čiji suprug, predsjednik SAD-a Donald Trump, redovito ima kontroverzne ispade u svojim obraćanjima putem Twittera.

'Nikad nisam mislila da ću kad odrastem postati prva dama, ali znate, sviđa mi se to. Mislim da će moja prva inicijativa kao prve dame biti elektroničko zlostavljanje, jer moram vidjeti je li dosad učinjen ikakav napredak po tom pitanju', rekla je Bell na pozornici praćena gromoglasnim smijehom publike.

Autor: Youtube

Bell je odigrala i zapaženu ulogu u pokretu 'Time's Up', pokrenutom početkom godine s ciljem osiguravanja spolne i rasne jednakosti u industriji, a nije propustila ni ovu priliku kako bi se obrušila na seksualne napade i uznemiravanja koja potresaju Hollywood.

'Svaka priča zaslužuje biti ispričana, pogotovo sada. Živimo u prijelomnom trenutku i dok koračamo naprijed s pozitivnim zamahom i otvorenih uši, potrudimo se da nas u optužbama vode empatija i marljivost, jer strah i ljutnja nikad ne pobjeđuju', kazala je Bell.

  • +13
Kristen Bell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +36
Sva izdanja s dodjele nagrada SAG Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia