MICHAEL POLANSKY

On bi mogao biti onaj pravi: Lady Gaga navodno je spremna za novi korak u vezi

22.03.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Nakon propalih zaruka, čini se da je Lady Gaga napokon pronašla sreću i to u zagrljaju Michaela Polanskyja, koji joj je bio pratnja čak i na inauguraciji za američkog predsjednika. A prema šuškanjima izvora bliskih paru, njihova veza postaje sve ozbiljnija

Prošla je godina dana otkako je Lady Gaga javnosti predstavila svog novog dečka. Tehnološki poduzetnik Michael Polansky osvojio joj je srce, a kako otkrivaju izvori bliski paru, ona je zaljubljenija no ikada.

'Gaga priča svojim prijateljima da želi završiti još nekolicinu projekata i onda se fokusirati na privatni život. Želi zasnovati obitelj. Ona želi imati djecu i vidi se u budućnosti s Michaelom', otkrio je izvor za Entertainment Tonight.

Pjevačica trenutno s Adamom Driverom i Jaredom Letom u Italiji snima film o obitelji Gucci, 'House of Gucci', a nju je dopala uloga Patrizije Reggiani, bivše supruge Maurizija Guccija koja je optužena da je naručila njegovo ubojstvo i zbog toga provela 16 godina iza rešetaka.

No, unatoč zgusnutom rasporedu, Lady Gaga je već u svibnju 2020. progovorila o tome da se želi ostvariti kao majka. 'Mogu reći da obožavam djecu i veselim se što ću jednom i sama postati majka. Nije li nevjerojatno to što možemo? Imati u sebi živo biće koje raste, a onda dođe na svijet i naš je zadatak da ga izvedemo na pravi put.'

  • +2
Lady Gaga, Michael Polansky Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia