NIJE JOJ BILO LAKO

Oliviju Newton-John život nikada nije mazio: Suprug ju je ostavio zbog mlađahne dadilje i to u trenucima kada je doznala da ima karcinom dojke

10.08.2022 u 16:11

Bionic
Reading

Njezin odlazak bio je u tišini, makar ne i iznenađujući, budući da se s karcinomom dojke borila punih 30 godina, no smrt glumice Olivije Newton-John ipak je rastužio cijeli svijet. A da ju život uistinu nikada nije mazio govori i priča iz njezine davne prošlosti i to iz prvog braka s Mattom Lattanzijem, s kojim je dobila svoje jedino dijete - kćer Chloe

Prvi brak Olivije Newton-John nije lijepo završio, budući da je njezin suprug, plesač Matt Lattanzi, pobjegao s babysittericom koja je čuvala njihovu kćerkicu Chloe. A možda to i ne bi imalo takav odjek da se u trenucima kada je on utjehu pronašao u zagrljaju 17 godina mlađe Cindy Jessup, glumica nije borila s najtežom dijagnozom - karcinomom dojke.

A prekid i njegov 'bijeg' dogodili su se, ni manje ni više, nego tijekom humanitarne biciklističke utrke čiji je prihod bio namijenjen oboljelima od karcinoma.

Australska glumica papire za razvod podnijela je 1995., nakon 11 godina braka, a tada 40-godišnji Lattanzi već je dvije godine kasnije ušao u brak s mlađahnom dadiljom.

Ono što je najnevjerojatnije u svemu je da Olivia Newton-John nije bila bijesna na dotadašnjeg supruga, dapače, medijima je izjavila da je presretna zbog njega, okrivljujući cijelo vrijeme svoju bolest zbog takvog razvoja situacije.

Olivia Newton-John upoznala je 11 godina mlađeg Lattanzija snimajući spot za svoju pjesmu 'Xanadu' 1980. godine. Ona je tada imala 32, a on 21 godinu i unatoč velikoj razlici u godinama, kemija među njima odmah se osjetila. U vezi su bili četiri godine prije negoli su se 1984. odlučili na brak, a jedino dijete, kći Chloe, rođena je 1986. godine.

Olivia Newton-John - Xanadu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Sreća nije dugo trajala, budući da je glumici i pjevačici 1992. godine dijagnosticiran karcinom dojke, zbog čega je svoju karijeru ostavila po strani i fokusirala se na ozdravljenje. Zbog toga su odlučili iz Malibua i Amerike preseliti negdje na mirnije mjesto, pa je njihov novi dom postala njezina farma pored Byron Bayja u njezinoj rodnoj Australiji.

Budući da je sa selidbom njezin suprug dobio ulogu u australskoj sapunici 'Paradise Beach', a Olivia Newton-John bila je fokusirana na terapije, angažirali su Cindy Jessup koja im je uskakala i pomagala oko kćeri i ubrzo postala dijelom obitelji. Odnos je bio takav da je Cindy čak vozila biciklističku utrku od Sydneyja do Pertha 1994. godine kako bi pomogla udruzi koju je osnovala slavna glumica.

  • +7
Olivia Newton-John i Matt Lattanzi Izvor: Profimedia / Autor: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

No, s vremenom je Olivia počela biti sumnjičava oko prisnog odnosa dadilje i supruga, kojeg je potom suočila sa svojim sumnjama. On nije tajio ništa, dapače, sve je vodilo ka tome da se Lattanzi uselio kod Cindy i zatražio razvod kako bi se mogao vjenčati s njom.

Iako bi mnoge ostavljene žena bile ogorčene, Olivia Newton-John odlučila je okriviti svoju bolest za sve što se dogodilo, pa čak i za krah njezinog braka. Njezin suprug, koji se zaljubio u dadilju, za nju nije bio baš ništa kriv.

  • +4
Olivia Newton John Izvor: Profimedia / Autor: colaimages / Alamy / Alamy / Profimedia

'Mislim da bi s vremenom naš brak propao, no dogodilo se sve ranije zbog karcinoma, što je zapravo dobra stvar. Bilo je bolno, no nikada nismo zamjerali jedno drugome. Trudili smo se ostati u prijateljskim odnosima jer imamo dijete, stoga smo sklopili pakt i dogovorili da je ona jedino važna u našim životima i da se zbog toga nećemo svađati. Ono što se dogodilo među nama ostalo je među nama i nismo dopuštali da to utječe na nju', izjavila je svojedobno Olivia Newton-John.