HRABRA ŽENA

Olivia Newton-John se ne predaje unatoč teškoj bolesti: 'Želim da znate da sam tu i da se osjećam odlično'

15.08.2019 u 21:19

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Olivia Newton-John, zvijezda kultnog 'Briljantina' u kojem je glumila s Johnom Travoltom, pojavila se na humanitarnoj večeri u Hollywoodu, a unatoč teškoj bolesti, četvrtoj fazi raka dojke, slavna Australka ne gubi nadu i kaže da se osjeća odlično

Na humanitarnoj večeri 'Dance Awards & Cancer Benefit Show', gdje su se skupljala sredstva za liječenje raka, Olivia - Newton-John, pojavila se i 70-godišnja glumica Olivia Newton-John, koja se već duže od dva desetljeća bori sa zloćudnom bolesti.

Prije dvije godine saznala je da joj se, po drugi put vratio rak dojke i da je pred njom još jedna borba, treća po redu.

Nedavno je gostujući u emisiji '60 minuta' otkrila da ne zna koliko će još dugo živjeti jer je šansa za izlječenje raka koji je sad u četvrtoj fazi vrlo mala.

  • +5
Olivia Newton-John Izvor: Mega/Profimedia / Autor: Jen Lowery / MEGA

'Kad vam dijagnosticiraju karcinom ili neku drugu ozbiljnu bolest, kao da odjednom i dobijete vremensko ograničenje. Ako vjerujete statistikama, doprinijet ćete crnim prognozama. Jer, ako vam netko kaže 'ostalo vam je još šest mjeseci života', vjerojatno će to biti točno toliko - jer u to vjerujete', rekla je glumica.

Od raka dojke oboljela je prije 27 godina i tada se uspješno izliječila, da bi joj se rak vratio 2012., a zatim ponovo krajem 2017, no slavna Australka se ne predaje. Po treći put se bori sa zloćudnom bolesti, a ni sad, kad zna da je u četvrtom (posljednjem) stadiju, nije klonula duhom.

'Želim da svi znate da sam tu i da se osjećam odlično. Zaista se dobro osjećam. Ovo je za mene bila jako izazovna godina jer sam slomila križnu kost (u zdjelici) i morala sam ponovo naučiti hodati, ali i snažna sam i ponovo sam tu i osjećam se dobro i da sam voljena u svakoj minuti', rekla je okupljenima Olivia Newton-John.