NIJE NJEZIN STIL

Olivia Munn: 'Ne viđam se s bivšim svoje prijateljice Jennifer Aniston'

10.03.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Glumica Olivia Munn obratila se obožavateljima u petak putem Instagram Storyja, kako bi odbacila glasine da se viđa s Justinom Therouxom, bivšim suprugom svoje prijateljice Jennifer Aniston

Atraktivnu 37-godišnju brinetu u vezu sa svježe razvedenim Therouxom doveo je časopis InTouch Weekly, no ona je te glasine odlučno odbacila.

Olivia je na Instagram Storyju, piše Daily Mail, prvo objavila screenshot svoje prepiske s glasnogovornikom, koji joj je javio kako In Touch priprema priču o njoj i Justinu Therouxu.

'Izvori govore o Oliviji i Justinu koji su si sve bliži i kako njihov odnos prerasta u romansu', upozorio je glasnogovornik Oliviju koja je imala kratak i vrlo jasan odgovor: 'O moj Bože. To je tako glupo'.

Zatim je uzela stvar u svoje ruke i obratila se direktno obožavateljima.

'Obzirom da su rekli kako će objaviti tu priču, iako smo im rekli da ona sto milijuna posto nije istinita, pomislila sam da bi bilo uredu da vam to i sama kažem', napisala je Olivija obožavateljima, a onda se obratila i tabloidima.

'Dragi tabloidi, prestanite me, molim vas, povezivati s bivšima mojih prijateljica. Ne omalovažavam ljude koji se viđaju s bivšim partnerima svojih prijatelja, ali to nije moj stil', poručila je Olivia.

#fbf #girlfriends 👯‍♀️

Objavu dijeli Olivia Munn (@oliviamunn)

Lijepu brinetu prije su povezivali glumcem Chrisom Prattom, odmetnutim suprugom kolegice Ane Faris, no Olivija je i te navode odbacila. Posljedni s kim je bila u vezi je igrač američkog nogometa Aaron Rodgers, koji je sada u vezi s atraktivnom vozačicom trkaćih automobila Danicom Patrick.

  • +3
Olivia Munn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia