razvod braka

Ogorčeni Kevin Costner: Bivša supruga ne želi napustiti njihov dom

14.06.2023 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon što je Kevina Costnera prošlo iznenađenje zbog navodno neočekivano podnesenog zahtjeva za rastavu braka, ni glumcu se više ne ostaje pod istim krovom s bivšom suprugom. Međutim, tu je nastao problem jer Baumgartner ne želi otići iz njihovog doma

Nakon 18 zajedničkih godina, supruga Kevina Costnera odlučila je predati papire za rastavu braka od poznatog glumca. Iako je cijela stvar bila šok za Costnera, izvori su otkrili da je njegova Christine Baumgartner već dulje vrijeme žalosna jer ni ona ni obitelj ne dobivaju dovoljno njegovog vremena koje prečesto provodi na filmskom setu. Ostavljeni Costner navodno je bio iznenađen, ali sada je ljut jer bivša supruga ne pristaje napustiti njihov zajednički dom pa je sada zatražio i pomoć od suda.

Prema uvjetima njihovog predbračnog ugovora Baumgartner je trebala već napustiti njihov dom. Prema sudskim spisima, Costner je jedini vlasnik triju obiteljskih kuća, a prema predbračnom ugovoru na koji su pristali kad su se vjenčali 2004. godine, Baumgartner je pristala napustiti te nekretnine u slučaju rastave braka.

Od 1. svibnja kada je i potpisala zahtjev, imala je 30 dana dana da napusti dom koji pripada Costneru, no ona to nije učinila. Costner vjeruje da sve radi kako bi joj on dao još već iznos novca.

Naime, Costner je bivšoj ljubavi već dao 1.45 milijuna dolara prema uvjetima predbračnog ugovora, čime joj je osigurao dovoljno sredstava za pronalaženje novog mjesta stanovanja, no njoj to nije dovoljno, On smatra da je Baumgartner ostala u kući kako bi ga nagovorila da pristane na financijske uvjete koje ona postavlja nakon njihove rastave.

Međutim, Costner je pristao platiti još 10 tisuća dolara za njezine troškove selidbe, a osigurao je i veliku alimentaciju za njihovu djecu. Naime, u braku s Christine dobio je još troje djece, a spreman je plaćati i 30 tisuća dolara mjesečno za najam kuće kao dio svojih obaveza uzdržavanja djeteta.

O razlozima prekida se nagađa, a izvori upućuju da je njegov posao presudio. 'Kevin nije bio kod kuće duže vrijeme i to sve zbog snimanja. Puno mu je oduzelo snimanje 'Yellowstonea', ali i drugih projekata. On se predao tome', rekao je izvor.

  • +7
'Yellowstone' - Kevin Costner Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia