ma koji peco?

Oglasila se: Irenu Pecotić ne brine razvod, dok joj bivši putuje s novom dragom, ona se opušta na najbolji mogući način

31.10.2022 u 09:30

Bionic
Reading

Još uvijek zakonita supruga pjevača Marka Pecotića Pece koji je zadnjih tjedana dospio u središte pozornosti zbog svog preljuba nije se previše oglašavala o aferi. Medijima je kratko poručila da još sabire dojmove, a sad je svima pokazala kako je vikend provela na svježem zraku, u dobrom društvu

Farmaceutkinja Irena Pecotić, supruga Marka Pecotića Pece, preko noći je postala prava Instagram zvijezda pa se sad pomno prati svaki njezin korak. Njihov ljubavni život je vruća tema i mnogi su iščekivali njezinu reakciju. Splićanka očito nastoji nastaviti sa životom, a kako trenutno traje sezona branja maslina, završila je u - masliniku.

Na Instagram storyju je pokazala kako u majici na špaline i trenirci sa sunčanim naočalama i osmjehom na licu, penjući se po granama, sudjeluje u branju maslina. Za pozadinsku glazbu izabrala je legendarnu skladbu 'Maslina je neobrana'.

Voditeljica jedne splitske ljekarne u braku s Markom Pecotićem Pecom (kojeg su počeli su pratiti i oni koji do sad nisu znali ni da postoji) provela je 16 godina. Upoznali su se na probama zbora u crkvi, vjenčali su se 2006. godine te su dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.