TUŽBA ZA ZLOSTAVLJANJE

Odvjetnik kontroverznog rokera za optužbe glumice iz 'Igre prijestolja' kaže da su dokazivo lažne

02.05.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Glazbenik Marilyn Manson u posljednje se vijeme našao na udaru glumica koje ga optužuju za zlostavljanje, a 38-godišnja Esme Bianco iz 'Igre prijestolja' ovih je dana podignula tužbu za seksualno zlostavljanje, drogiranje i mučenje

'Optužbe za seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje koje u svojoj tužbi od petka navodi Bianco, dokazivo su lažne', tvrdi odvjetnik 52-godišnjeg glazbenika.

U tužbi se tvrdi da je Manson, pravog imena Brian Warner, 2011. godine Bianco doveo u Hollywood pod krinkom glumačkog angažmana, koji se nikad nije realizirao. Umjesto toga, tvrdi tužiteljica Bianco, odvedena je do Mansonove kuće u kojoj je bila zaključana u spavaću sobu, u kojoj je bila bičevana i podvrgnuta elektrošokovima. Umjesto hrane je dobivala alkohol i drogu, a bila je prisiljavana na seks s drugom ženom pred kamerama.

'Da budemo jasni, ova je tužba podnesena tek nakon što je moj klijent odbio nečuvene financijske zahtjeve gospođe Bianco i njenog odvjetnika, tražene na temelju njegovog ponašanja koje se jednostavno nikad nije dogodilo', rekao je Mansonov odvjetnik Howard E. King.

'Energično ćemo osporiti ove navode na sudu i sigurni smo da ćemo ih nadjačati', uvjeren je Mansonov odvjetnik.

  • +10
Marilyn Manson Izvor: Profimedia / Autor: JPI Studios/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Između ostalog, Bianco je Mansona optužila da joj nije dozvoljavao da napusti njegov dom bez dopuštenja, a navodno ju je progonio sjekirom i rezbario joj leđa nacističkim nožem.

'Gospođi Bianco su trebale godine da shvati razmjere fizičkog, seksualnog, psihološkog i emocionalnog zlostavljanja gospodina Warnera. I danas se bori sa složenim posttraumatskim stresnim poremećajem, tjeskobom, depresijom i napadima panike', navodi se u tužbi.

Manson je u veljači optužbe glumica Esme Bianco, Evan Rachel Wood i nekoliko drugih žena za zlostavljanje nazvao užasnim iskrivljavanjem stvarnosti.

'Moje intimne veze uvijek su bile u potpunosti sporazumne s partnerima istomišljenicima', napisao je Manason na svom Instagramu u veljači.

Nakon optužbi, glazbenika je napustio menadžer i njegova izdavačka kuća.