GLAMUROZNA IZDANJA

Održana virtualna premijera serije 'Kruna': Pomno dotjerane zvijezde javile se iz svojih domova

13.11.2020 u 14:25

Bionic
Reading

Svega dva dana dijeli nas do početka nove, četvrte sezone serije 'Kruna' (The Crown). Kako je situaciju sa svečanom premijerom u Londonu poremetilo stanje s Covidom-19 i lockdownom, organizatori su doskočili tome novom izvrsnom idejom kako je ne otkazati

Svečana premijera s crvenim tepihom i glamuroznim dizajnerskim kreacijama za postavu Netflixove serije 'Kruna' ipak nije u potpunosti izostala. Bez obzira na trenutno nezavidnu situaciju za sve organizacije događaja, produkcija hit serije pronašla je način na koji i ovo odraditi.

Naime održana je virtualna premijera kojoj su se vrlo rado pridružili brojni glumci iz serije. Emma Corrin, koja u novoj sezoni serije tumači princezu Dianu, zabljesnula je ispred plakata i na crvenom tepihu smještenom u svom domu u Londonu u predivnoj svijetloplavoj kreaciji.

Za kreaciju kariranog uzorka, koja se sastoji od mini haljine i tajica u istom tonu, zaslužna je dizajnerska kuća Miu Miu.

Njezina 54-godišnja kolegica Helena Bonham Carter, koja pak u seriji igra princezu Margareth, sestru kraljice Elizabete II., išla je na sigurnu crnu varijantu. Odabrala je čipkastu haljinu i prigodno stavila krunu na glavu te kao i uvijek bila sjajno raspoložena.

Pred plakatom se iz svoga doma javila i Olivia Colman, kojoj je ovo već druga sezona u kojoj igra vodeću ulogu, onu princeze Elizabete. Colman je također igrala na sigurno i odabrala odijelo i bluzu, s kojima nikada nema greške za svečana događanja.

Prvu epizodu četvrte sezone hvaljene i nagrađivane serije Netflix će prikazati u nedjelju 15. studenog.