mlada pjevačka nada

Održana promocija albuma prvijenca Jure Brkljače

08.06.2021 u 12:50

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih predstavnika glazbene scene, Jure Brkljača, s ponosom je u predivnom ambijentu vrta Green Gold Centra, predstavio album prvijenac 'Ostani tajna moga života', pred mnogim prijateljima, glazbenim suradnicima i kolegama, gdje su se kao podrška našla i poznata lica iz glazbenog, ali i javno društvenog života

Energija i emocija, marljivog i predanog rada zadnjih pet godina, pretočila se sinoć kroz izvedbe pjesama albuma prvijenca 'Ostani tajna moga života', a svi okupljeni na promociji, imali su priliku uživo slušati i uživati u Jurinim izvedbama uz pratnju članica simfonijskog orkestra, stoji u priopćenju.

Svojim dolaskom podržali su ga, Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom, Sandi Cenov, Mila Elegović, Branko Bogunović Pif, Željko Krušlin, Ivana Marić, Igor Ivanović i mnogi drugi.

Na Jurinom repertoaru se našla i pjesma 'Kampo Kaštelo', koja govori o njegovom istoimenom kvartu u Zadru, a ovoga puta izveo ju je u pratnji Zvonimira Domazeta i brata Marina. Ovo je bilo tek uvod u nastalu euforiju koja je uslijedila, kada se Juri na pozornici spontano pridružio Tony Cetinski, a potom Dino Petrić, Sandi Cenov, Teo Grčić, te otac Mirko, gdje su zajedno otpjevali nekoliko najpoznatijih hitova i 'začinili' sinoćnju atmosferu do maksimuma.

‘Šlag na kraju’ bilo je iznenađenje u obliku dvije posebne prigodne torte, jedna povodom same Jurine promocije, a druga za nedavni rođendan Tonyja Cetinskog.