SUZE SU STALE NA PUT

Objava Mirne Savić slama srca: 'Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom'

31.12.2022 u 20:52

Bionic
Reading

Prerani odlazak Massima Savića zavio je u crno glazbenu scenu, a dok kolege i obožavatelji tuguju i opraštaju se od velikog glazbenika predivnog glasa i ogromnog srca, njegova obitelj proživljava najteže dane. Neutješne supruga Eni i kći Mirna nisu skrivale suze na komemoraciji održanoj u zagrebačkom HNK, a nova objava Massimova jedinice slama srca

Neutješna Mirna Savić objavila je da se na Staru godinu trebala udati, a Massimo je par trebao iznenaditi pjesmom.

'Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol', napisala je Mirna uz fotografiju na kojoj s ocem i dečkom nasmiješena pozira u nekim sretnijim danima.

Mirna je s dečkom Igorom Pavlovićem u vezi više od šest godina u vezi, a prije dvije godine započeli su i zajednički život.

  • +4
Mirna Savić Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX

Nakon završenog studija Novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu neko je vrijeme radila kao televizijska i radijska voditeljica, u RTL-ovoj emisiji 'TOP.hr' i na Anteni Zagreb. U 28. godini odlučila se za karijerni zaokret pa se zaposlila u kreativnoj agenciji, a ove je godine nagrađena kao community manager godine.

  • +28
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Massimo je dobio Mirnu sa Zadrankom Eni Kondić, s kojom je u braku proveo 30 godina. Mirna i Eni bile su njegove najveće ljubavi, a Mirnin je rođendan nazvao 'najvažnijim i najposebnijim datumom u kalendaru života'.

U petak, 30. prosinca, u zagrebačkom HNK održana je komemoracija za neprežaljenog glazbenika, od kojeg su opraštale shrvane kolege i suradnici. Na pozornici je cijelo vrijeme bio i stolac postavljen za Massima, no ovaj put, na njegovom posljednjem koncertu, umjesto njega bila je bijela ruža, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Emotivnim riječima od Massima se oprostio i Ivan Dečak, koji je istaknuo nesebičnu Massimovu pomoć u počecima njegove karijere, nazvavši ga 'istinskim frendom i glazbenim suputnikom'.

EMOTIVNA KOMEMORACIJA

[FOTO] Tužan oproštaj od Massima u zagrebačkom HNK-u: 'Otišao si frende u treptaju oka, a još smo si toliko toga trebali reći'

Pogledaj galeriju

'Svaki naš razgovor ti bi završio sa: 'Volim te Mukica', a koliko god dugi bili, zapravo bi svaki puta proletjeli. Otišao si frende u treptaju oka, a još smo si toliko toga trebali reći. Volim te Mukica!!!', rekao je preplavljen emocijama Dečak.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar.

Vijest o Massimovoj smrti objavila je njegova obitelj na Facebooku.

'Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure', stoji u objavi koju su potpisale Massimova supruga Eni i kći Mirna.