PONOVNO NA OKUPU

Obiteljska idila: Barack Obama s Michelle i kćerima uživa u delicijama juga Francuske

17.06.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Barack Obama trenutno je na ljetnom odmoru sa suprugom Michelle i kćerima Sashom i Malijom na jugu Francuske gdje su izazvali pravu pomutnju svojim dolaskom

Prethodnik predsjednika Donalda Trumpa, Barack Obama nakon svog staža u Bijeloj kući potpuno se posvetio obitelji, supruzi i putovanjima. Svaki slobodan trenutak provodi s najdraže tri žene u svom životu, pa je sredina lipnja bio termin rezerviran za zajedničko putovanje u Francusku.

Avantura obitelji Obama po Provansi započela je prije tri dana, a sveprisutni paparazzi prate ih u stopu gdje god se pojave. Bivši predsjednik trenutno je u Avignonu, starom gradiću na jugu Francuske, a ne odvaja se od voljene supruge Michelle Obame. Supružnici nadoknađuju propušteno vrijeme s kćeri Maliom Obamom koja studira u New Yorku, a pridružila im se i mlađa Sasha koja će od jeseni krenuti na fakultet.

  • +9
Obitelj Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Četveročlana obitelj nakon razgleda stare jezgre grada uputila se na zajedničku večeru u elitni restoran koji je prošle godine nagrađen Michelinovom zvjezdicom, a u kojoj meni po osobi stoji oko 100 dolara (700 kn).

Prilikom ulaska u restoran Barack je odmahnuo okupljenim novinarima i stanovnicima, a njegove mezimice pokušale su brzo i neprimjetno ući u restoran.

20-godišnja Malia nosila je casual bijeli outfit i trendi crvenu torbicu, dok je kosu zbog ljetnih vrućina isplela u pletenice. Njezina dvije godine mlađa sestra opredijelila se pak za trendi zmijski uzorak haljine i torbicu dizajnerske kuće Gabriela Hearst, kakvu smo imali prilike vidjeti na vojvotkinji Meghan Markle.

Dan ranije, obitelj je također prošetala Avignonom , posjetili su središnju tržnicu gdje su si djevojke pronašle šešire i iskušale svježe jagode.