PUNA KUĆA DJECE

Obiteljska fotografija za pamćenje: Pop kraljica Madonna u društvu svih svojih nasljednika

01.12.2020 u 15:18

Bionic
Reading

Ono o čemu javnost ali i sama glazbenica Madonna rijetko svjedoče je slika njezine djece na okupu pod istim krovom. Međutim upravo to uspjela je za ovogodišnji praznik Dan zahvalnosti, kada se pohvalila obiteljskom fotografijom za pamćenje

Prizor Madonne u društvu 24-godišnje kćeri Lourdes, 15-godišnjeg sina David Banda, osmogodišnje Stella i Estere, 20-godišnjeg Rocco i 14-godišnje Mercy James naprosto je oduševio preko 500 tisuća ljudi na Instagramu.

Upravo tamo na svom je javnom profilu pop ikona objavila novu fotografiju svoje obitelji, koju dugo vremena nismo imali priliku vidjeti na okupu.

Popularna 62-godišnja glazbenica na fotografiji ne krije sreću što je sve svoje nasljednike, dvoje djece iz bivših ljubavnih veza te ostalu posvojenu, uspjela skupiti pod svojim krovom da zajedno provedu Dan zahvalnosti.

Svi skupa bili su svečano dotjerani. Muški članovi obitelji pozirali su odjeveni u odijela, dok su ženske članice uskočile u haljine. Madonna je pak za ovaj obiteljski događaj odabrala dugu srebrnu haljinu.

Podsjetimo, Madonna s bivšim partnerom Guyom Ritchiejem dijeli sina Rocca, dok je s kubanskim glumcem Carlosom Leonom dobila najstariju kćer Lourdes.

  • +2
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

Ostalu dječicu posvojila je iz afričke države Malawi. 15-godišnjeg sina Davida posvojila je još 2006. godine iz sela Lipunga nedaleko od spomenute države. Samo godinu dana kasnije usvojila je djevojčicu Mercy James, a onda 2017. blizanke Stellu i Esteru.