BIJEG OD VREVE

'Oaza mira': Sanja Doležal pokazala kako uživa u zimskoj idili

15.01.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Naša popularna pjevačica i omiljena voditeljica ranije je izjavila da je jedan od njezinih recepata za dobar, vječno mladoliki izgled i zdravlje osim kvalitetne prehrane - dosta spavanja i puno boravka u prirodi, bez šminke. Koristi svaku priliku da gušta na njoj najdražim mjestima za predah od grada

'Predivna zima na brijegu', napisala Sanja Doležal najnoviju fotografiju koju je pokazala na Instagramu, a na kojoj ju se može vidjeti kako pozira nakon šetnje sa štapovima za hodanje naslonjenu na drva kako odmara hvatajući zimsko sunce. U opisu objave je otkrila da se nalazi na Žumberku.

Svojedobno je ispričala kako smatra da 'nije smisao života živjeti u stresu ako ga se može izbjeći'. Ona nastoji živjeti zdravije i što više boraviti na svježem zraku, biti u doticaju sa zemljom, što obožava pa tako uživa i u obilju uroda iz svoga vrta u selu u okolici Karlovca gdje se preselila prije više godina. Podsjetimo, vikendica u Donjem Zvečaju, prije joj je služila za privremeni bijeg od gradske vreve Zagreba, a danas joj je kuća na Mrežnici stalni dom.

Uz televizijske angažmane Sanja i dalje neumorno nastupa sa Zecom i Marinkom, a proslavila se i na kazališnim daskama u hvaljenim mjuziklima. Više puta je isticala da istinski gušta u svemu što radi, - koncerte, predstave i žene s kojima glumi.

kao da ne stari

S razlogom je 'vječna djevojčica': Pogledajte kako se Sanja Doležal mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju