LUKA MODRIĆ

O ovakvom Božiću možemo samo sanjati: Kapetan Vatrenih javio se s egzotičnih Maldiva gdje uživa s obitelji

25.12.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Nakon povratka s ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, Luka Modrić se odmah nakon zagrebačkog dočeka uputio u Madrid, gdje posljednjih godina živi s obitelji, no i tamo obitelj Modrić nije dugo mirovala

Iz Katra se vratio se broncom oko vrata i osmijehom na licu, a potom se, nakon veličanstvenog dočeka u Zagrebu, kapetan Vatrenih i igrač Real Madrida, Luka Modrić, uputio prema Španjolskoj.

S njim su otputovali i supruga Vanja, kao i djeca - Ivano, Ema i Sofija - koji su za Modrića zdušno navijali s tribina stadiona u Katru. Madrid je već godinama stalna adresa obitelji Modrić, koja je tamo izgradila novi život, ali i stekla nove brojne prijatelje.

No, ovaj Božić Modrići ipak nisu dočekali ni u Madridu, ali ni u Hrvatskoj. Destinacija koju su ove godine odabrali egzotični su Maldivi, koji su se pokazali idealnim da peteročlana obitelj napokon na miru skupi dojmove, ali i pronađe vrijeme jedno za drugoga.

Da su na Maldivima otkrio je sam kapetan Luka Modrić, koji je na Instagramu objavio božićnu čestitku. Riječ je o fotografiji na kojoj svi zajedno poziraju kraj svjetlećih jelena i lampicama ukrašenih palmi, no, za razliku od fotografija poznatih Hrvata u domovini, koji se slikaju u božnićnim puloverima, Modrići nose ljetnu odjeću.

GLASNA PODRŠKA

Poznata lica okupirala tribine u Dohi, Vatrene bodre Andrea i Hrvoje Čermak, Josip Šimunić...

Pogledaj galeriju

Ema i Sofia neodoljive su u traper haljinicama, Ivano je u bijeloj majici kratkih rukava i crnim kratkim hlačama, dok je Vanja u haljinici ružičastih tonova. Svi, osim Modrića, imaju i japanke ili natikače, dok je slavni nogometaš u bijeloj košulji dugih rukava, trapericama i bijelim tenisicama.

  • +2
Luka Modrić s ocem Izvor: Profimedia / Autor: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia