OBITELJSKA KUĆA

Novi dom u Zagrebu: Vedran Ćorluka gradi luksuznu vilu

15.01.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon stana u Radničkoj ulici u Zagrebu, hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš ruske Lokomotive Vedran Ćorluka kupio je zemljište u Kozarčevoj ulici. Vila od petstotinjak kvadrata bit će novi dom za njega i njegovu djevojku Franku Batelić

Kako donosi Jutarnji.hr, hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka u Kozarčevoj ulici u Zagrebu, nedaleko od kuće bivšeg premijera Ive Sanadera, gradi obiteljsku kuću. Na parceli od oko 1500 četvornih metara, na kojoj se trenutno ruši postojeći objekt, uskoro bi trebala niknuti vila koju bi trebali projektirati nagrađivani zagrebački arhitekti Tomislav Ćurković i Zoran Zidarić iz arhitektonskog studija Dva arhitekta.

  • +12
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Zanimljivo je kako je ovaj arhitektonski dvojac zaslužan i za obiteljsko imanje bivšeg nogometaša Marija Stanića u Hercegovini, ali i niza urbanih vila u Babonićevoj ulici, u kojoj stanove imaju bivši i sadašnji nogometaši Luka Modrić, Tomislav Butina, Robert Kovač i mnogi drugi.

Ćorluka je kupio zemljište prije nešto više od tri godine od poduzetnika iz Našica, a nova vila, koja bi se trebala prostirati na petstotinjak kvadrata, trebala bi imati podrum, prizemlje i prvi kat, kao i podzemnu garažu.

  • +9
Franka Batelić i Vedran Ćorluka na Jamajci Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nakon stana na zagrebačkoj Radničkoj cesti ovo će biti novi dom za poznatog nogometaša i njegovu djevojku, pjevačicu Franku Batelić, s kojom je u vezi već pet i pol godina.