RUMER WILLIS

Nova objava kćeri Brucea Willisa rastužila obožavatelje: 'Stvarno mi nedostaje...'

21.11.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što se oglasila njezina mlađa sestra Tallulah, na Instagramu je fotografiju s ocem Bruceom Willisom, snimljenom u sretnijim danima, objavila i njegova najstarija kći Rumer

Bila su to neka lijepa i sretna vremena, kada je Bruce Willis bio mlad i kada ni u najluđim snovima nije mogao ni sanjati da će trideset i nešto godina kasnije voditi životnu borbu.

Fotografija koju je objavila njegova najstarija kćer Rumer Willis, koju je dobio u braku s Demi Moore, slama srca, a kako i ne bi kada je riječ o trenutku uhvaćenom dok je danas 35-godišnja glumica bila tek beba, dok je Bruce drži u naručju i sretno se smije.

'Danas mi tata stvarno nedostaje', stoji u opisu fotografije koja je odmah izazvala i veliku pozornost obožavatelja Brucea Willisa, koji nisu ostali ravnodušni na ovu objavu.

'Razumijem o čemu govoriš. Teško je', 'Teško je kad je osoba i dalje ovdje, a kao da nije', 'Neobično je teško kad ti nedostaje netko tko je još uvijek ovdje. Demencija je okrutna stvar', 'Vaša ljubav je jača od svega'... samo su neki od brojnih komentara ostavljenih ispod objave Rumer Willis, koji su zasigurno i njoj natjerali suze na oči.

RUMER WILLIS

Kći Brucea Willisa traži način kako bi provela kvalitetno vrijeme s ocem, ali i s kćerkicom

Pogledaj galeriju

Stanje Brucea Willisa iz dana u dan sve je gore. Nakon što mu je dijagnosticirana afazija, te je njegova obitelj objavila da se glumac povlači iz filmskog svijeta, ove mu je godine dijagnosticirana i frontotemporalna demencija, zbog koje Bruce Willis iz dana u dan rapidno propada.