UMIROVLJENI IGRači

Nogometne legende: Zinedine Zidane i Christian Vieri uživaju u morskim radostima

12.07.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Umirovljeni nogometaš i trener Real Madrida Zinedine Zidane na iznenađenje mnogih nije u Rusiji gdje će njegova Francuska u nedjelju odmjeriti snage s hrvatskom reprezentacijom. Slavni Francuz trenutno odmara s obitelji i lijepom suprugom na španjolskoj obali, a tamo se nalazi i njegov talijanski vršnjak Christian Vieri

Zinedine Zidane bio je, ali i ostao tiha patnja mnogih ženskih srca. Proslavljeni francuski nogometaš koji je nakon igračke karijere uskočio na poziciju trenera i dalje se može pohvaliti atletskom građom koja bi posramila i mnogo mlađe od njega.

Nakon naporne sezone u kojoj je ponovno svoj Real Madrid doveo na tron lige prvaka, 46-godišnji Zidane se uputio na zasluženi godišnji odmor. Trenutno odmara s obitelji i suprugom Véronique Zidane u Fromenteri, gradu na španjolskoj obali.

  • +3
Zinedine Zidane Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obitelj plovi luksuznom jahtom, a snimljeni su tijekom jednog od sunčanih dana kada su u skrivenoj uvali uživali u morskim radostima.

Do izražaja je tada došao famozni izgled nekadašnjeg sportaša kada se pojavio u kupaćim gaćama. Između ostalog svijet su obišle i fotografije njegove voljene supruge s kojom je u braku već pune 24 godine. Lijepa Veronique pokazala je kako pazi na svoj izgled i formu u bijelom bikiniju dok su u prvom planu bili isklesani trbušnjaci.

U istom ljetovalištu trenutno odmara i talijanski veteran Christian Vieri s trudnom suprugom Costanzom Caracciolo. Zgodni Vieri kojeg i danas smatraju jednim od najboljih talijanskih nogometaša svih vremena također je pokazao da se nije zapustio nakon odlaska u mirovinu.

  • +2
Christian Vieri Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia