EMOCIJE SU GA PREPLAVILE

Njoj je uspjelo ono što je rijetko kojoj: Brad Pitt očiju punih suza nije mogao sakriti sreću

14.04.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Nakon što je prvo plakala Jean Black, slavna vizažistica i bliska prijateljica holivudskog zavodnika, sada je pred kamerama zaplakao i on i to gostujući u televizijskom showu popularnih blizanaca Drewa i Jonathana Scotta, 'Celebrity IOU', u kojem slavne osobe pomažu u preuređenju kuća svojih prijatelja

Oskarovac Brad Pitt gostovao je u televizijskom showu 'Celebrity IOU', blizanaca Drewa i Jonathana Scotta, koje je i hrvatska publika već imala prilike gledati u njihovim showovima u kojima preuređuju domove nepoznatih ljudi. Njihov novi show, u kojem se pojavljuje i 56-godišnji holivudski zavodnik, uključuje slavne osobe koji pomažu u preuređenju domova njima bliskih ljudi.

Brad Pitt Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Brad Pitt odlučio se preurediti dom svoje bliske prijateljice, vizažistice Jean Black, a ne samo da je birao koji bi stil najbolje odgovarao u njezinom renoviranom domu, već je zasukao rukave i uhvatio se alata kako bi pomogao blizancima Scott u svemu.

Inače, Jean Black o renovaciji nije znala ništa, sve je pripremljeno i odrađeno u najvećoj tajnosti, u trenutku kada je ona otišla na tri tjedna iz svog doma u Santa Monici. A s konačnim rezultatom bio je itekako zadovoljan i sam Brad Pitt, koji je rekao: 'Prije je bilo totalno s**nje, sada je nevjerojatno. Izgleda fantastično. Čekao sam jako dugo da se nešto dogodi s ovom rupom.'

Jednaku reakciju - pozitivnog šoka - doživjela je i vlasnica doma Jean Black, koja nije mogla vjerovati što ju je zateklo pri povratku kući. 'Znam koliko je Brad velikodušan, no da je ovako nešto odlučio napraviti nisam mogla pomisliti ni u najluđim snovima. Ovo sve me dirnulo i ne mogu mu se dovoljno zahvaliti na svemu. Volim te Brad', rekla je Jean Black na što su se oči Brada Pitta napunile suzama.

Tijekom snimanja holivudski glumac je priznao kako mu je vizažistica poput sestre, posebice jer su radili zajedno na više od 40 filmova, no još uvijek mu je neugodno kada se sjeti kako mu je jednom prilikom morala prepudrati stražnjicu.