jasan pokazatelj

Njihov odnos daleko je od idiličnog: 'Skromna' poruka princa Williama za Harryjev rođendan zabrinula javnost

17.09.2021 u 14:44

Bionic
Reading

Sasvim obična čestitka koju je princ William uz suprugu Kate putem društvenih mreža uputio bratu Harryju za njegov 37. rođendan, prema mišljenju većine kraljevskih stručnjaka dovoljan je pokazatelj njihovih, još uvijek, zategnutih odnosa

U razgovoru za britanski tabloid The Sun, kraljevski stručnjak Duncan Larcombe izjavio je kako je princ William napravio minimum onoga što se od njega zahtjevalo u povodu obilježavanja bratovog rođendana.

Na Twitter profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea osvanula je sasvim jednostavna rođendanska čestitka upućena Harryju zbog koje su brojni uvjereni kako njihov odnos nikako ne napreduje.

U odnosu na rođendanske čestike prethodnih godina, a koje su činile fotografije nasmijanih prinčeva i Kate objavljenih na Instagramu, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ovoga puta odlučili su se za solo fotografiju nasmijanog princa Harryja objavljenu na Twitteru, a što je kraljevskim stručnjacima dovoljan dokaz njihovih zategnutih odnosa.

Glasine o netrepeljivosti koja vlada između princa Williama i Harryja započele su svega par mjeseci od Megxita - odluke Harryja i Meghan o trajnom preseljenju u Ameriku i odstupanju s kraljevskih dužnosti.

Televizijski intervju koji su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovog ožujka dali Opri Winfrey samo je dodatno narušio njihov ionako poljuljan odnos.

  • +8
Princ William i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Mark Large/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia