ROMANTIČNI PREDSJEDNIČKI PAR

Nježni poljupci u javnosti: Jill Biden ispratila supruga na njegov prvi let službenim helikopterom

30.01.2021 u 20:45

Bionic
Reading

I dok su, sada već bivši predsjednički par Melania i Donald Trump bili poprilično suzdržani jedno prema drugome u javnosti, Jill i Joe Biden ne kriju koliko su jedno drugome potpora. Prva dama Amerike to je dokazala još jednom, kada je svog supruga ispratila na novi angažman

Jill Biden ispratila je svog supruga, američkog predsjednika Joea Bidena iz Ovalnog ureda Bijele kuće, kako bi ga, prije negoli se ukrca na svoj prvi let predsjedničkim helikopterom, poljubila i poželjela mu sreću. Nakon što su prošetali do uzletišta, predsjednički je par mogao skinuti svoje zaštitne maske za lice nakon čega su, pred okupljenim fotografima, izmijenili poljubac.

Joe Biden se potom ukrcao u helikopter i otišao na svoj prvi službeni put izvan Bijele kuće, otkako je postao predsjednik, a uputio se u bolnicu Walter Reed kako bi posjetio ranjene vojnike. Jill Biden nakon toga se vratila u Bijelu kuću, mahnuvši okupljenim fotoreporterima.

Za ovo pojavljivanje u javnosti prva dama je odabrala bijelu plisiranu haljinu preko koje je obukla kraljevsko plavi blejzer s potpisom Giorgia Armanija, dok je oko vrata imala šarenu maramu. Od hladnoće se zaogrnula kaputom do polovice lista, ispod kojeg su provirivale Stuart Weitzman crne čizme od brušene kože.

  • +7
Jill Biden, Joe Biden Izvor: Profimedia / Autor: Drew Angerer / Getty images / Profimedia

Inače, dok je bio potpredsjednik, on i Jill Biden su često posjećivali Nacionalni vojni medicinski centar Walter Reed, posebice na Božić.

Upravo je u toj bolnici Bidenov sin Beau ležao nakon što mu je dijagnosticiran glioblastom, odnosno tumor na mozgu, stoga ne čudi da je predsjednik toliko predan tome da posjećuje vojne veterane i vojnike koji tamo ranjeni leže.