NA INSTAGRAMU

Njezin najsretniji rođendan: Marija Borić objavila prvu fotografiju sa sinom

30.09.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Domaća glumica postala je prvi put majka krajem ožujka ove godine. Zbog pandemije koronavirusa, ali i potresa koji je pogodio Zagreb samo nekoliko dana ranije, uz Mariju Borić suprug Branimir Jerneić nije mogao biti, no mala tročlana obitelj već je sve nadoknadila, pa ovaj rođendan nije mogao biti bolji za glumicu

'Hvala svima na lijepim željama, ovo je moj najsretniji rođendan!', napisala je na svom Instagram profilu Marija Borić Jerneić i objavila fotografiju na kojoj su osim nje i njezin suprug Branimir Jerneić, kao i njihov šestomjesečni sinčić. Na fotografiji lice malenog dječaka nije vidljivo, a on svojom glavicom prekriva i dijelove lica svojih roditelja, što nije čudno jer domaća glumica svoj privatni život odavno čuva samo za sebe.

I kada je bilo u pitanju njezino vjenčanje, ali i rođenje sina, Marija Borić Jerneić dozirala je što će i koliko otkriti javnosti. Malenog dječaka rodila je 25. ožujka u zagrebačkom rodilištu Sveti Duh, a budući da se porod odvio netom nakon velikog potresa koji je zadesio Zagreb, ali i u jeku pandemije koronavirusa, uz nju nije mogao biti njezin suprug Branimir Jerneić.

'Rodila sam zdravog i predivnog dječaka, ime ćemo mu dati suprug i ja kada napokon nas troje budemo zajedno. Porod je protekao dobro, puno me emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i 'žalosnice' jer suprug, odnosno tata nije mogao biti s nama', izjavila je nakon poroda za Gloriju Marija Borić Jerneić.

Marija Borić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL