ZAGREBAČKA ŠPICA

Nisu svi pobjegli iz grada: Subotnju špicu nije propustila Sonja Kovač, kao ni Nino Raspudić koji je u kolicima vozio uspavanu kći

13.06.2020 u 17:25

Bionic
Reading

Iako su mnogi Hrvati iskoristili priliku i spojili blagdan koji je pao na četvrtak s nadolazećim vikendom da pobjegnu na more, zagrebačka špica ipak nije ostala prazna. Po najvećem suncu njome je prošetao Dragan Jurilj s djevojkom, ali i Nino Raspudić, ovoga puta bez supruge Marije Selak

I dok su prošle subote zagrebačkom špicom prošetali zajedno, ovoga je puta Nino Raspudić šetao gradom bez supruge Marije Selak, vozeći u kišobran kolicima njihovu kćerkicu Danicu. Malena Danica mirno je spavala, skrivajući se od sunca šeširićem, dok je njezin otac jednom rukom upravljao kolicima.

Nino Raspudić za špicu se dotjerao - obukao je bijelu košulju koju je zataknuo u tamne hlače, pogled je sakrio iza sunčanih naočala, a unatoč jednom od najtoplijih dana u posljednje vrijeme, s glave nije skidao kapu čiji su model proslavili Britanci i Irci.

Obrnutu kombinaciju - bijele hlače i tamnu košulju - odabrao je Dragan Jurilj, nekadašnji tekvandoaš, koji se 1992. natjecao i na Olimpijskim igrama, no koji je javnosti oduvijek bio zanimljiv po svom privatnom životu. Nakon dugogodišnje veze sa Sunčicom Lalić, potom i braka s Mijom Franić, Dragan Jurilj špicom je prošetao s novom djevojkom, koja je odjenula usku bijelu haljinu koja je pratila liniju njezina tijela.

Poznati na špici Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Subotnju špicu ovoga puta nije propustila ni poznata blogerica i influencerica Sonja Kovač, koja je i ovoga puta pokazala da je dobro savladala sve modne lekcije. Odjenula je trendi prugasti kombinezon bez naramenica, a koji se veže u struku, u ruci je nosila malenu bijelu torbicu Jacquemus, dok je na nogama imala bijele sandale na visoku potpeticu koje su pravi hit ovoga ljeta.