TURNEJA

Nina Badrić s obožavateljima podijelila detalje: Evo kako provodi vrijeme u New Yorku uoči svog koncerta

19.12.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što je, u društvu pjevača Petra Graše i glazbenika Ante Gele otputovala u Ameriku, gdje će u nekoliko gradova održati koncerte, Nina Badrić pohvalila se na Instagramu kako krati vrijeme uoči svog prvog koncerta na mini turneji, onog u New Yorku

Kratka turneja po Americi i Kanadi uoči ovog Božića očekuju Ninu Badrić i Petra Grašu, koji su tamo otputovali s glazbenikom Antom Gelom. Večeras, 19. prosinca, naše pjevače očekuje koncert u New Yorku, sutra su u Chicagu, da bi 21. prosinca nastupili i u Torontu, a najviše vremena provest će dakako u New Yorku, gdje su stigli prije dva dana.

Nina Badrić uživa u New Yorku, koji je, po mišljenju mnogih, najljepši upravo u ovo predblagdansko vrijeme - sav okićen, blještav i sjajan, a kako bi i svojim obožavateljima na Instagramu dočarala malo atmosfere iz 'Velike Jabuke', snimila je jedan video koji je objavila, ali i nekoliko kraćih koji su se našli na njezinu Instagram Storyju.

Inače, Nini Badrić ovo nije prvi 'poslovni' posjet Americi, budući da je već prije pet godina kao specijalna gošća Olivera Dragojevića sudjelovala na njegovoj turneji, a vjerujemo da će joj i ova itekako ostati u sjećanju.

Nina Badrić - New York Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram