kao madonna

Nina Badrić ne krije nostalgiju: S obožavateljima se prisjetila početka svoje karijere

14.01.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Pjevačica je glazbenim putem počela koračati još kao tinejdžerica, zbog čega danas može biti zadovoljna na svemu što je postigla. S vremena na vrijeme voli se prisjetiti kako je to izgledalo kada je krenula sa svime

Kroz svoju karijeru Nina Badrić je imala prigodu raditi, surađivati s raznim fotografima, bilo za razna medijska pojavljivanja ili pak za snimanja naslovnica svojih uspješnih albuma. Jedni od njih su i čuveni par, dizajnerica i fotograf Sanja Bachrach Krištofić i Mario Krištofić.

'Predraga fotografija i uspomena na početak karijere. Jedno od prvih profi fotkanja 90’godine i prekrasna posveta', opisala je fotografiju na kojoj stoji njihova posveta: 'Lijepo, pravilno lice. Nina, da li su ti rekli da sličiš na Madonnu? Koju - svaku!' Naravno, njezini fanovi su odmah vidjeli sličnost s američkom pop divom i komentirali kako nalikuje na nju. Neki su čak išli toliko daleko da su joj poručili kako je ljepša od Madonne.

Pjevačica je u posljednje vrijeme zaokupljena promocijom albuma najboljih pjesama 'Dani i godine' te nastupima. U Beogradu je održala zajednički koncert s Vladom Georgijevim, a za doček 2022. godine pjevala je u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel

'Prije velikih koncerata uvijek sam u svojevrsnoj karanteni. Naš život vrlo je sličan životu profesionalnih sportaša jer za veliki koncert moraš biti spreman i fizički i psihički. Koncerti zahtijevaju jako puno snage, stoga volim nekoliko dana prije njih biti sama, proći sve u svojoj glavi i pripremiti se', izjavila je nedavno za tportal.

blistala u bijelom

Nina Badrić održala koncert za pamćenje u Splitu: 'Ovo mi je najbolji rođendan do sada!'

Pogledaj galeriju