UNA JOJ JE NAJVAŽNIJA

Nikolina Pišek iskreno: 'Mogu se samo nadati da će institucije učiniti pravi posao – ukloniti te osobe iz mog života'

25.11.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, život voditeljice Nikoline Pišek postao je glavna tema gradskih kuloara, ali i medijskih priča, a ona je sada odlučila ispričati svoju stranu

Posljednjih mjeseci brojne poznate osobe našle su se mjerodavne komentirati život voditeljice Nikoline Pišek nakon smrti njezinog supruga Vidoja Ristovića, a brojne uvrede na njezin račun uputio joj je i svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof. Njihovo prepucavanje trajalo je mjesecima, a danas su na sudu jer ga je voditeljica tužila za obiteljsko nasilje.

Osim njega, na sudu će se susreti i s Bornom Kotromanić, koju je tužila za klevetu. Nakon svega što je prošla, voditeljica je odlučila krenuti dalje, ponovno se aktivirala na televiziji i odnedavno vodi emisiju 'Donna show' na Una TV-u te živi na relaciji Zagreb - Beograd. O svemu što je prolazila, ali i budućim planovima, Nikolina Pišek pričala je u velikom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

'Jedna stvar je štetiti sebi, na to ne mogu utjecati niti me briga, a druga stvar je štetiti drugima. Možda nekima uspije u takvom djelovanju proći nekažnjeno, ali ne kada se to djelovanje usmjeri protiv mene i moje obitelji. Jedino što mogu raditi je nastaviti mirno živjeti koliko god mogu, ne obazirući se na njih jer me se oni ne tiču, niti me dotiču i nadati se da će institucije učiniti pravi posao – ukloniti ih iz mog života i možda i institucionalizirati', poručila je jasno Nikolina Pišek koja kaže kako joj je lijepo što se mogla vratiti na male ekrane, gdje se najbolje osjeća.

  • +6
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Emisiju na Una TV-u vodi s Dejanom Rosuljaš i Bayom Bangue Namakosse, a iako su, kaže, karakterno i fizički različite, u studiju se odlično slažu. Zbog posla, Nikolina ponovno živi na relaciji Zagreb - Beograd, a iako joj je to poprilično naporno, priznaje da je navikla na takav način života. Najveći problem sada joj je logistika, jer nema nikoga tko će joj uskočiti i pobrinuti se za Unu, pa to sve rješava u hodu.

Otkrila je i kako se njezina starija kći Hana iz Velike Britanije na studij medicine prebacila u Italiju, gdje joj više odgovara, a ona sama nada se da će tamo i ostati i da se neće vraćati u Hrvatsku. Kada je, kaže, riječ o Uni, tu je sve puno teže:

'Svi s moje strane obitelji trudimo se da je podržimo koliko možemo i budemo joj oslonac i potpora, jer ja sam izabrala njenog oca, ali njegovu obitelj nisam, a dobila sam u nekakav amanet i njih. Na meni je da se izborim za našu sreću i interes Une, unatoč izrazito lošoj klimi i ja ću to i učiniti.'