IPAK, POČELA JE VJEŽBATI

Nikad iskrenija Nataša Janjić Medančić: 'Imam osjećaj da sam ostarila otkad imam djecu'

12.11.2022 u 12:37

Bionic
Reading

Jučer je u Zagrebu održana promocija interaktivne igračke Maje Šuput pod nazivom 'Seka Sveznalica', a koju nije propustila ni poznata mama Nataša Janjić Medančić. Glumica je otkrila pojedinosti iz svog svakodnevnog života

Sa suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem, glumica Nataša Janjić Medančić ima dvoje djece - sina Tonija i kćerkicu Kaju, koji su samim rođenjem postali centar njihovog svijeta.

Ipak, svako toliko Nataša i Nenad 'ukradu' koji trenutak za sebe, djecu ostave u sigurnim rukama baka i djeda, i pobjegnu na kratki odmor kako bi napunili baterije.

U idućoj godini planira sa suprugom i djecom otići na neko od putovanja, a iako im je želja otputovati na jedno daleko, pričekat će da Toni i Kaja malo porastu.

Kada je riječ o odgoju djece, kao i igračkama koje u današnje doba nove generacije imaju na bacanje, i sama Nataša priznaje kako Toni i Kaja imaju 'milijun igračaka'. Ona sama je poput svoje generacije, prisjeća se, imala svega nekoliko komada, stoga je sve više cijenila i čuvala.

  • +2
Nataša Janjić Medančić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

No, danas je slaba na svoju djecu i često im kupuje igračke, iako se oni istih brzo zasite. U razgovoru za Story.hr, Nataša Janjić Medančić komentirala je i svoj mladolik izgled: 'Imam osjećaj da sam ostarila otkad imam djecu. Uopće se nešto pretjerano ne bavim sobom. Moglo bi se reći da sam na nekom sam brodu koji me vozi u nepoznatom smjeru, ali moram se pohvaliti, počela sam trenirati. Trenutno sam relativno zadovoljna, bolje se osjećam otkad treniram redovito, pokretnija sam i imam više energije.'