18 godina od dana najveće slave

Nikad ga ne biste prepoznali: Pamtimo ga kao simpatičnog klinca u seriji 'Dva i pol muškarca', a danas se skriva ispod brade, naočala i hoda bos

01.09.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Danas 27-godišnji Angus T. Jones proslavio se kao 10-godišnjak u ulozi Jakea Harpera u humorističnoj seriji 'Dva i pol muškarca' u kojoj je glumio uz Charlieja Sheena, a danas bi ga rijetko tko mogao prepoznati

Publika ga se sjeća uz filmova 'George iz džungle 2', 'Simpatico' Uz bok Sharon Stone i Nickom Nolteom), 'Početnik', 'Raspad sistema' te se pojavio i u seriji 'Hitna služba' i brojnim drugim televizijskim projektima, no sad je potpuno neprepoznatljiv. Angus T. Jones je u utorak viđen u Los Angelesu u pomalo zapuštenom izdanju s dugom bradom i u crnoj majici (a plavim slovima 'SHOQUIP) i kratkim svijetlim hlačama, a na glavi je nosio kapu s kakvoj je ranije više puta snimljen i diotprijske naočale.

Veliku pozornost javnosti je privukao kada je 2012. napustio CBS-ov hit-sitcom 'Dva i pol muškarca' zbog kojeg danas ima bogatstvo od 20 milijuna dolara. Nazvao ga je 'prljavštinom' koja proturječi njegovim kršćanskim načelima, a pozvao je fanove da to više ne gledaju.

'Glumim u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Molim vas, prestanite je gledati i puniti glavu smećem. Da znate kakve posljedice ima na vaš mozak, vjerujem da biste odmah prestali gledati takve sadržaje. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči', poručio je tada Jones.

Za People je nedavno otkrio kako je posljednje tri godine bio uključen u razne vjerske organizacije. Također je priznao da i dalje voli glumu te da se nada kako će 'pod svojim uvjetima' ponovno oživjeti svoju holivudsku karijeru.