REZERVIRANO ZA NAJMILIJE

Nije lako naljutiti Nives Celzijus, a kome uspije vodi ga na sladoled

21.08.2020 u 18:59

Bionic
Reading

Pjevačica Nives Celzijus za sebe kaže da je rijetko ljuta, pa čak i kad napišu da je ljuta, ona se na to ne naljuti, nego joj je to među smješnijim stvarima koje o sebi ima priliku čitati. Kao potvrdu svoje neljutitosti navodi nevjerojatne situacije koje je podnijela sa smiješkom na licu, a onog tko je vidi ljutu obećava odvesti na sladoled

'Ja sam toliko neljuta osoba da kad mi frend kasni sat vremena na dejt u restoranu, ja ga dočekam sa smiješkom i platim mu ručak', počinje Nives nizati situacije u kojima se nije naljutila i prebacuje na temu prekida ljubavnih veza.

'Jednom me dečko ostavio preko konobara. Ako ste mislili da je 'post it prekid' ponižavajući, razmislite dvaput. Nisam bila ljuta', piše Nives i dodaje kako mu je čestitala rođendan 2 mjeseca poslije, i to naravno sa smiješkom.

Među rijetkima koji je uspiju naljutiti, iako samo na trenutak, je njena sestra Matea koja voli posuditi garderobu.

'Kad mi sisterka bez pitanja uzme ono što sam taman naumila odjenuti, otkinula bih joj glavu točno 2 sekunde, ali je ona već negdje daleko i opušteno šetkara u mojoj dobitnoj kombinaciji i opet nisam ljuta', kaže Nives i otkriva da nije sestra jedina od njenih bližnjih na koga se ne može naljutiti.

'Jednom sam zaboravljena na nekoliko sati, trudna, s malim djetetom, bez novaca i vode, na plaži u Nici', ni tada nije bila ljuta, kao ni kad su njeni ukućani zaboravili na vrijeme doći po nju u bolnicu nakon operacije.

'Odglumila sam medicinskim sestrama da me obitelj čeka na parkingu, sve sa mahanjem ljudima u nepoznatom autu, kako bih uvjerila sestru da sam zbrinuta', otkriva Nives čiji su se ukućani, iako nije na njih bila ljuta, pokušali iskupit kupivši joj Ben & Jerry's sladoled od banane.

Plakala je kaže desetak minuta, jer ne voli bananu, ali nije bila ljuta.

'Tko me ikad vidio ljutu, vodim ga na sladoled. Ne, od banane', obećava Nives, a tko bi to mogao biti počašćen daje naslutiti prisjećanjem na svoju posljednju ljutnju.

View this post on Instagram

Najsmješnije mi je kad netko od novinara napiše "ljuta Nives". Možda sam svojevremeno pjevala da sam Bijesna ,ali fakat sam rijetko ljuta. Posljednji put sam se ljutila u lipnju i vjerojatno neću prije 7. rujna. Ja sam toliko neljuta osoba da kad mi frend kasni sat vremena na dejt u restoranu, ja ga dočekam sa smiješkom i platim mu ručak . Jednom me dečko ostavio preko konobara. Ako ste mislili da je "post it prekid" ponižavajući, razmislite 2x. Nisam bila ljuta. Čestitala sam mu rođendan 2 mjeseca poslije. Sve sa smiješkom, naravno. Kad mi sisterka bez pitanja uzme ono što sam taman naumila odjenuti, otkinula bih joj glavu točno 2 sekunde, ali je ona već negdje daleko i opušteno šetkara u mojoj dobitnoj kombinaciji i opet nisam ljuta. Jednom sam zaboravljena na nekoliko sati, trudna, s malim djetetom, bez novaca i vode, na plaži u Nici . Nisam bila ljuta. Jednom su moji ukućani zaboravili na vrijeme doći po mene u bolnicu nakon operacije. Odglumila sam medicinskim sestrama da me obitelj čeka na parkingu, sve sa mahanjem ljudima u nepoznatom autu, kako bi uvjerila sestru da sam zbrinuta. Nisam bila ljuta. Nakon toga su se pokušali iskupit kupivši mi Ben & Jerry's sladoled. Od banane. Ja ne volim bananu. Plakala sam desetak minuta, ali nisam bila ljuta... Tko me ikad vidio ljutu, vodim ga na sladoled. 😜 Ne, od banane. #samoveselo #neljutazena @love.lechic.shop

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

'Posljednji put sam se ljutila u lipnju i vjerojatno neću prije 7. rujna', kaže Nives i daje naslutiti da tu čarobnu moć da je naljute imaju samo njena djeca.

Ili će možda sladoled dobiti netko iz obrazovnog sustava?