PONOSNE TRUDNICE

Nije baš sve tako crno: Ovim slavnim damama naredni mjeseci donose puno razloga za slavlje

08.11.2020 u 19:56

Bionic
Reading

U nizu ružnih i negativnih vijesti posljednjih tjedana istaknule su se i neke radosne informacije. Brojne slavne ljepotice u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta, u slatkom su iščekivanju te će iduće godine iskusiti čari majčinstva

Skorašnji kraj ove loše i turbulentne godine, koju mnogi pokušavaju što prije zaboraviti, nekima će ostati u radosnom sjećanju. Pjevačici Maji Šuput ostvarila se velika želja pa će iduće godine prvi put postati majka. Trudnoća je iznenadila i njezinu kolegicu Mariju Husar te iščekuje bebu u 46. godini. Na listi budućih sretnih majki mnogo je domaćih i slavnih ljepotica.

Posljednjih tjedana najviše se pisalo i govorilo o trudnoći naše 'kraljice svadbi' jer je početkom listopada otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće te da ona i suprug Nenad Tatarinov očekuju prvo dijete.

Vrckasta Maja Šuput ne krije radost zbog skorašnje prinove, a iako još uvijek ne želi javnosti otkriti spol, priznaje da je okupirana kupovinom stvarčica za bebu te da je majčinska uloga jako veseli. ‘Uživam u novom stanju, a koje je potpuno drukčije, zanimljivo i hvala Bogu za mene vrlo ugodno. U gužvi sam kao da nije covid, kao da nisam ni trudna. Znači non-stop radim, a ne radim ništa trudnički (smijeh). Ponašam se u skladu s propisima, a zapravo sam od jutra do mraka u pogonu zbog Majushke. Budući da nisam imala ni mučnine ni umor niti bilo kakve tegobe u trudnoći, do sada sam bila aktivna', rekla nam je Maja nedavno.

Nikakve tegobe u trudnoći nema ni voditeljica Maja Ciglenečki, a iščekuje drugo dijete. Slatka HRT-ova voditeljica sve donedavno radila je punom parom te smo je mogli pratiti u jutarnjem programu, a onda se pozdravila s kolegama i otišla na zasluženi rodiljni dopust. Sada sitno broji do dolaska sina.

Neopisiva sreća posljednjih dana vlada u obitelji pjevačice Marije Husar jer je prirodno zanijela u 46. godini života. S dugogodišnjim suprugom Vjekom Rimcem očekuje sina, a bratu se najviše veseli njihov šestogodišnji sin Ivan.

‘Od prvog trena pri samoj pomisli da iščekujem dijete presretna sam jer je to za mene i moju obitelj veliko Božje čudo. Redovito uzimam vitamine i dva puta odlazim na treninge za trudnice. Što se tiče uređenja sobice za malenog, maksimalno ćemo iskoristiti Ivanove stvari, recimo kolica, kinderbert i veće stvari, a s robicom ću se izguštirati i krenuti u poveći šoping', rekla je Husar Rimac za tportal.

U kupovini opreme za bebicu ovih je dana i voditeljica Ana Vučak Veljača, a sa suprugom Ivanom Veljačom očekuje prvo dijete. Zgodna trudnica kaže da uživa u svakom trenutku te da se iznimno veseli činjenici da će proširiti svoju malu zajednicu.

Trudnoćom je potpuno iznenadila i bivša djevojka Nijemca Aleksandra Zvereva, manekenka Brenda Patea. Atraktivna njemačka manekenka i sada već bivša djevojka sedmog tenisača svijeta šokirala je izjavom kako ne planira odgajati dijete s teniskom superzvijezdom.

'Trudna sam 20 tjedana i očekujem bebu s Alexom. Imali smo različite poglede na život i zbog toga smo se rastali. Svako tko živi sa sportašem mora se pokoriti tom drugačijem načinu života. Ne dolazi u obzir to da zajedno odgajamo dijete', izjavila je Brenda za njemački Bild. Dodala je da ga nisu planirali i da ga može sama odgajati.

Objavom o trudnoći iznenadila je 37-godišnja glumica Mandy Moore te sa suprugom Taylorom Goldsmithom očekuje prvo dijete. Zvijezda serije 'This Is Us' ne može sakriti uzbuđenje, a otkrila je da čeka dečkića.

Trudna je i nećakinja Julije Roberts. 29-godišnja Emma Roberts očekuje prvo dijete s partnerom Garrettom Hedlundom. Emmu, kao i ostale buduće mame, brinu slatke muke ovih dana - uređenje sobice za bebu, kupovina sve odjeće i igračaka te priprema za prvi porod.

Drugo pak dijete očekuje talijanska blogerica Chiara Ferragni. Ona i njezin suprug Fedez, popularni glazbenik, već imaju sina Lea.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

19 weeks today 🤰🏼

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Veselo je i u obitelji 41-godišnje glumice Rachel McAdams jer će prvi put iskusiti čari majčinstva za nekoliko tjedana. Prinovu očekuje sa suprugom Jamiejom Lindenom.

Drugo dijete očekuje 41-godišnja bivša manekenka Iris Rajčić. Ona i njezin 14 godina mlađi suprug Marko Livaja već imaju kćer Elizabet, a sada su presretni zbog dolaska muškog nasljednika.

Manekenka Karlie Kloss i njezin suprug Joshua Kushner u 2021. godini prvi put će uživati u čarima roditeljstva. Karlie i Joshua nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka, stoga je trudnoća najljepši mogući nastavak njihove ljubavi. Inače, Kushner je brat Jareda Kushnera, supruga Ivanke Trump, a cijela njegova obitelj isprva nije bila ni najmanje oduševljena njegovom vezom sa slavnom manekenkom.

Pjevačica Kelly Rowland pak očekuje drugo dijete. Suprug Tim Weatherspoon i njihov sin Titan iznimno su sretni zbog dolaska još jednog muškog člana u obitelj.

Beba će iduće godine razveseliti i britansku kraljevsku obitelj. Trudna je unuka kraljice Elizabete, princeza Eugenie. Nagovijestila je da sa suprugom Jackom Brooksbankom očekuje prvo dijete. Deseta u redu za britanski tron snimljena je nedavno u javnosti i ponosno je pokazala trudnički trbuščić.

U trudnoći naprosto još više blista manekenka i model Emily Ratajkowski. Ova seksi djevojka očekuje prvo dijete sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom. Par je otkrio da će odgajati bebu vrlo nekonvencionalno te da zapravo neće znati spol svojeg djeteta sve do 18. godine, kada će se ono samo opredijeliti za svoju seksualnost.

  • +12
Trudnice Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia