ZVIJEZDA 'MALIH LAŽI'

Nicole Kidman: 'Naučila sam prekrivati modrice'

04.04.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Ljubitelji serije 'Male laži' sigurno su već jako dobro upoznati sa zvjezdanom glumačkom postavom koju čine Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern i mnoga druga zvučna imena. U nedavnom intervjuu progovorila je i jedna od glavnih glumica te izvršna producentica serije Nicole Kidman i otkrila kako se nosila sa snimanjem zahtjevnih scena nasilja te kako su njezin suprug i najbliži reagirali na modrice s kojima je dolazila kući sa seta

'On je slomljen', započinje u intervjuu Nicole Kidman opisujući svog supruga Keitha Urbana, koji je, čini se, vrlo emotivno proživljavao posljedice snimanja njezinih nasilnih scena u seriji. 

Nicole Kidman u seriji igra umirovljenu odvjetnicu koja je u braku s nasilnim suprugom kojeg je sjajno utjelovio Alexander Skarsgård. 

Dugotrajna snimanja nasilja i grube scene seksa u kojima je televizijski suprug fizički zlostavlja, ostavili su, kaže Kidman, i brojne modrice na njezinu tijelu. To se, priznaje, nimalo nije svidjelo njezinu suprugu Keithu. 'Ali on zna da je to dio mog posla i da većinu vremena takve stvari ni ne primijetim', rekla je Nicole.  

Uvijek predana poslu, glumica je na kraju priznala da je nakon nekih snimanja morala uzeti i tablete protiv bolova zbog ozljeda koje bi zadobila na setu, a osim toga, rutina joj je postala prikrivanje modrica po tijelu, baš kao što to u seriji radi i njezin lik Celeste koja pred djecom i svijetom vješto skriva ožiljke teškog fizičkog nasilja. 

'Uvijek u seriji nosim duge rukave, čak i kad prakticiram jogu. Nikad ne nosim ništa što otkriva ruke, često je tu neka vesta koja će ih prekriti', priznaje Kidman koja se kući znala vraćati u modricama plavo-crne boje. 

Budući da je Nicole u seriji zarobljena u vrlo nasilnom braku, to je izazvalo i burne rasprave o obiteljskom nasilju tijekom emitiranja ove HBO-ove hit serije. Ne krije da je ovo vjerojatno jedna od najtežih uloga u njezinoj karijeri, koja ju je i fizički i emocionalno iscrpila i kaže da je tužno, ali i hrabro, utjeloviti jednu takvu ulogu.

'U isto vrijeme ona se osjeća tužno, ali to je i njezino preživljavanje. Prikriva modrice i pokušava zadržati nekakav privid normalnosti pred svijetom', govori poznata australska glumica o ulozi Celeste. 

'To je vrlo opasan i otrovan odnos, ali oni oboje tvrde da se vole', opisuje Kidman brak prepun nasilja i grubog seksa koji je prikazan u seriji.