NAJBOLJI DAN U ŽIVOTU

Ni svjetla pozornica, ni reflektori nogometnih stadiona: Franka pokazala što najviše oduševljava malog Viktora

04.04.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić uskrsne blagdane provodi sa sinčićem Viktorom u rodnoj Istri, gdje je otkrila veliku strast svog mališana, koja je svjetlosnim godinama daleko od svjetla pozornica i reflektora nogometnih stadiona pod kojima slavni mama i tata zarađuju za kruh

Zgodna Istrijanka uz majčinske brige u posljednje je vrijeme zaokupirana i svojom glazbenom karijerom, ali i uređenjem nove kuće koju je kupila sa suprugom Vedranom Ćorlukom.

Nedavno je tako Franka otkrila da joj u uređenju interijera u prvim zajedničkim kvadratima koje dijeli s Vedranom Ćorlukom, uvelike pomaže suprugov otac Jozo, kojeg maleni Viktor obožava.

Uređenje interijera, priznala je Franka, predstavlja joj veliko zadovoljstvo, a od svega najviše obožava mijenjati dječju sobu.

Predah od uređenja novog doma i snimanja novih glazbenih spotova, Franka je sa sinom tijekom Uskrsa potražila u Istri, a na Instagramu je otkrila u čemu mališan najviše uživa u njenom rodnom kraju.

  • +13
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Viktorov najbolji dan u životu. Traktor, 'karijola', krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu', napisala je Franka i podijelila fotografije zanesenog Viktora ispred štale s kravama i kokošinjca.

Nadajmo se samo da uz novu kuću ima i dovoljno okućnice za gospodarske zgrade, koje su malenom Viktoru, kao vjerojatno i svakom mališanu, daleko zabavnije od dječjih soba.