UVIJEk VEDRA

Ni nakon razvoda Doris Pinčić ne skida osmijeh s lica: 'Skupilo nas se danas'

17.06.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica Doris Pinčić trenutno prolazi kroz težak životni period. Razišla se od dugogodišnjeg supruga i oca svoje djece Borisa Rogoznice, no ovoj optimističnoj Zadranki ništa ne može skinuti osmijeh i vedrinu s lica

Da na sve životne nedaće i probleme gleda s dozom optimizma i vedrine, Doris Pinčić pokazala nam je u trenutku kada su svi domaći mediji pisali o njezinu razvodu, a ona se nije smela već je svoj posao na HRT-u pred kamerama obavljala profesionalno i na visini zadatka.

Osim toga svima je jasno dala do znanja da se njezini privatni problemi ne trebaju ticati javnosti već će ljubavne razmirice koje ima sa suprugom rješavati u svoja četiri zida.

'Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju.’

I baš tako odnosi se prema svim novim zadacima koji je čekaju, te ih spremno prihvaća i ne jadikuje zbog svega što joj se trenutno događa.

U najnovijoj objavi na Instagramu, Doris je pokazala da na posao dolazi nasmijana, puna elana i volje za rad.

U studiju HRT-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska' čija je stalna članica posljednjih nekoliko mjeseci, Pinčić se fotografirala s kolegama pa poručila: 'Skupilo nas se danas'. Na fotografiji spremno poziraju njezini kolege Ognje Golubić, Zlata Muck Sučec te Mirko Fodor i svi skupa imaju osmijeh od uha do uha.