palo Prvo kupanje

Ni Indira Levak nije odoljela: Skinula se i pokazala zanosno tijelo, a fanovi joj poručuju da je 'žena zmaj'

22.06.2021 u 18:00

Bionic
Reading

Nakon završetka showa 'Tvoje lice zvuči poznato' te nastupa na CMC festivalu pjevačica se uputila u Fažanu. Ondje je čekaju poslovne obaveze među kojima su i posljednje pripreme za otvaranje beach bara, ali se naravno uvijek nađe malo vremena i za odlazak do obližnje plaže

Klasični bikiniji, retro modeli ili jednodijelni kupaći kostimi, domaće poznate dame već su odavno odabrale savršen model za sebe, a nisu se zaboravile njima pohvaliti i društvenim mrežama gdje već neko vrijeme vlada prava borba za titulu kraljice plaže. Danas se u badiću pokazala i Indira Levak.

Pjevačica je obznanila da je došao red i na prvo kupanje ove sezone. 'Aj’ mala na kupanjac', opisala je fotografiju u crnom jednodijelom badiću u kojem pozira ispred ogledala. 'Uvijek si fenomenalna', 'Koji komad', 'Predivna si', 'Žena zmaj', tepaju joj obožavatelji. Osim Uz kupaćeg kostima, pažnju je privukla i njezina odlična linija koju Indira redovito teše zahvaljujući suprugu Miroslavu Levaku koji je iskusni bodybuilder i njezin osobni trening.

Svojedobno je otkrila tajnu svoga uspjeha u gubljenju kilograma. 'Dan započinjemo jačom kavom, BCAA i treningom u našem GYM-u. Nakon toga na redu su obaveze, studio, radionica. Obično imamo podjelu zadataka i svatko radi svoje, popodne nastojimo doći kući i odmoriti barem pola sata prije večernjeg treninga', rekla je Indira za Slobodnu Dalmaciju.

  • +5
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX