ZGODNA KARLA

Nevjerojatna sličnost Marijane Batinić i njezina mlađe sestre sve je iznenadila: 'Izgledate kao blizanke'

28.05.2021 u 23:39

Bionic
Reading

Splićanka Marijana Batinić, popularna RTL-ova voditeljica koja se trenutalno nalazi na porodiljnom, jako je povezana sa svojim bratom i sestrom

Simpatična Splićanka aktivna je na društvenim mrežama pa je svoje pratitelje oduševila objavivši fotografiju sa svojom sestrom Karlom.

'Sestra i ja smo i stilski potpuno različite', u svom je stilu iskomentirala Marijana fotografiju na kojoj pozira s mlađom sestrom u gotovo istim odjevnim kombinacijama.

'Ne razlikujemo vas, izgledate kao blizanke', glasili su neki od komentara oduševljenih fanova.

Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju te otkrila neke detalje iz djetinjstva. 'Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik', započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda ispričala kako je to izgledalo odrastati s Darkom i Karlom. 'Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca', napisala je tad Marijana Batinić.

Mnogi su pak pohvalili i markantnog Darka riječima: 'Jako zgodan brat Marijana'.

Inače, u 13. sezoni emisiji 'Ljubav je na selu', Marijanu koja je u rujnu rodila kćer Rozu, zamijenila je Slavonka Anita Martinović koja je svojedobno tražila ljubav u emisiji 'Gospodin Savršeni'.

Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem ima i stariju kćer Enu.