sa svojom obitelji

Nevena Rendeli Vejzović guštala u Istri i fotografirala svoju 'buduću kuću'

04.11.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Nedavno je nekadašnje zaštitno lice HRT-a, danas vlasnica PR agencije priznala da joj život u gradu pada sve teže, a prije nekoliko dana ponovo je naprvila bijeg od svakodnevice i počastila se putovanjem u Labin. Naravno, ondje je napravila bilježila razne prizore koji su joj se svidjeli, a koje je pokazala na Instagramu

'Nekad sam puno više putovala Hrvatskom i istraživala sve te ljepote, većinom zbog snimanja emisije Boje turizma (za one malo mlađe, bila je to jako popularna emisija na HRT-u), što zbog pisanja 'Vodiča jedne plavuše' (opet za one malo mlađe, vodič o Hrvatskoj koji sam napisala davne 2011.). Sad putujem s curicama i uživam u svim tim ljepotama iz potpuno drugog ugla', opisala je jednu od fotografija iz Istre Nevena Rendeli Vejzović.

Kako je priznala, da je umjesto u cipele pametnije investirala u nekretnine koje imaju i grijanje ili kamin za hladnu zimu, danas bi imala novi dom. Na tu temu se našalila fotografijom trošne kamene kuće kakvu je ugledala šetajući sa svojim djevojčicama po Labinu.

Boravak u Istri očito dobro utječe na nju koja je u jednoj od svojih prijašnjih objava poručila da je odlučila više brinuti o sebi, a manje o stvarima na koje ne mogu utjecati te da će pokušati više spavati. Nekad je, rekla je, bila noćni tip, a sad otkad ima djecu, silom prilika je postala ranojutarnji.