bikini izdanje

Nevena Rendeli prisjetila se senzacionalne figure kakvu je imala prije poroda

23.01.2018 u 13:30

Bionic
Reading

Prije sedam mjeseci naša poznata televizijska novinarka Nevena Rendeli na svijet je donijela blizanke Leu i Mare koje su danas centar njezina svijeta. Lijepa mama osim brige o svojim curicama, pronalazi vremena i za sebe pa je tako u novoj godini krenula s vraćanjem u formu kakvu je imala prije trudnoće, a ovih se dana nostalgično prisjetila kako je izgledala u bikiniju prije no što je postala majka

Iako je nakon blagdana opasno prionula na posao i bacila se na intenzivne treninge kako bi svoju liniju vratila u stanje prije trudnoće, Nevena Rendeli još uvijek nije zadovoljna rezultatima pa se ovih dana starijim fotografijama prisjetila svoje nekadašnje figure. 

Ljetna fotografija na kojoj poznata plavuša pozira u bikiniju pokazuje besprijekornu liniju. Ravan trbuh i vitke noge pritom su u prvom planu. 

'Retrospektiva', našalila se u opisu objave s društvenih mreža Nevena te dodala kako mašta o tadašnjem izgledu, a u komentarima je dobila brojne komplimente i riječi podrške u svom planu da opet uskoči u minijaturni kupaći kostim. 

Inače, HRT-ova voditeljica koja je nedavno postala ponosna majka blizanki Lee i Mare ne odustaje od omiljenih aktivnosti pa smo ju tako prije nekoliko tjedana mogli pratiti kako se sa suprugom i malenim bebicama pješke uspinje na Sljeme. 

Osim toga 36-godišnjakinja je i velik ljubitelj trčanja pa je čest gost na maratonima diljem zemlje. 

  • +22
Sva lica Nevene Rendeli Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL