NOVI FAVORIT EUROSONGA

Nemo, Švicarac koji je maknuo Baby Lasagnu s trona, otkrio što misli o našem predstavniku

09.04.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Nemo Mettler pjevat će na Eurosongu pjesmu 'The Code' koja je inspirirana djelomično i stvarnim životom. Njegova popularnost krenula je nezaustavljivo rasti, a nedavno je 'preskočio' našeg glazbenika na kladionici

Nemo je gostovao je u emisiji Music Pub Zlatka Turkalja Turkija na Drugom programu Hrvatskog radija te je otkrio da je jedan od najvažnijih koraka u njegovom životu bio onaj kad se izjasnio kao nebinarna osoba, prije svega pred svojim prijateljima i obitelji, ali i pred javnošću, te kad se stvarno prihvatio kao takva osoba.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Za svoju Eurosong pjesmu kazao je da je zahtjevna ali i vrlo zabavna. Svira violinu, bubnjeve i klavir za kojeg je rekao da je instrument s kojim se 'osjeća najpovezaniji te mu je najdraži instrument za prenošenje osjećaja'. Kad je riječ o Eurosongu, kaže da mu mnogo znači biti u mogućnosti dijeliti takvu platformu s drugim umjetnicima iz Europe, povezati se s njima, imati takav oblik razmjene i razgovarati o glazbi, naučiti više o njoj i upoznati različite kulture'. To mu je 'jedan od najvažnijih i najljepših dijelova Eurovizije'.

Kad je riječ o najdražim pjesmama s prijašnjih Eurosongova, kaže da su to 'Rise Like a Phoenix' od Conchite Wurst, 'Who the Hell Is Edgar' od Teye i Salene i 'Satellite' od Lene. Otkrio je i što misli o pjesmi 'Rim Tim Tagi Dim' našeg predstavnika.

Izvor: Društvene mreže

'Obožavam Rim Tim Tagi Dim i mislim da je Marko kao Baby Lasagna vrlo inspirativan. I uvijek je bio u mojih prvih pet, iako se mojih prvih pet stalno mijenja, on je uvijek među njima. I mislim da ovu pjesmu čini posebnom to što je vrlo zabavna, ali i da u njoj ima puno istine. Shvaćam značenje pjesme, vrlo je autentična i istinita. Sviđa mi se', poručio je.

To da je trenutačno prvi na Eurosongovim kladionicama opisao je 'osjećajem između nadrealnog, apsolutno nadrealnog i nevjerojatnog'. Lijepo mu je vidjeti da se toliko ljudi povezuje s pjesmom što je velika motivacija za sljedeće tjedne, za pripremu, za nastup.