COURTNEY LOVE

Nema samo Hrvatska problema sa cijepljenjem preko reda: U Velikoj Britaniji cjepivo protiv korone primila i udovica Kurta Cobaina

15.02.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Unatoč tome što bi cjepivo trebali dobiti pripadnici najosjetljivijih skupina, kao i oni iznad 65. godine života, u Velikoj Britaniji izbio je popriličan skandal nakon što se na svom Instagram profilu Courtney Love pohvalila kako ga je i sama primila u tamošnjoj klinici

56-godišnja pjevačica, udovica Kurta Cobaina, preselila je još u jesen 2019. godine iz Los Angelesa u Veliku Britaniju, kako bi se mogla fokusirati na pisanje svojeg knjige i snimanje albuma i još se uvijek nije poželjela vratiti. A kako i bi, kada joj u Londonu sve, ama baš sve dostupno.

Courtney Love se pohvalila na svom Instagram profilu snimkom iz u Chelsea klinici koja je ubrzo podigla pravu buru. Na njoj pjevačica sjedi na stolici, odjevena u haljinu sa zaštitnom maskom za lice i prima cjepivo protiv koronavirusa u ruku lijevu ruku prošle nedjelje.

Otkako su se cjepiva pojavila u siječnju, samo su najugroženiji bili pozvani na isto, uključujući i starije ljude. Ljudi ispod 70 godina na spisku su jedino ako spadaju među najugroženije, stoga je čudno što se Courtney Love, bez ikakvih simptoma, uspjela dokopati istog, budući da bi se njezina životna skupina, od 55-59 godina, na spisku za cjepivo tek trebala naći oko travnja.

  • +6
Courtney Love Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO