avril lavigne

Nekadašnja pop senzacija u intimnim zagrljajima sa zgodnim glazbenikom

28.09.2017 u 13:03

Bionic
Reading

Dugogodišnje izbivanje iz javnosti zbog zdravstvenih tegoba nekadašnja pop senzacija, za kojom su ludovali tinejdžeri diljem svijeta, nedavno je prekinula i najavila povratak u svijet glazbe. Avril Lavigne prebrodila je sve životne probleme i sada u potpunosti uživa u onome što voli i što ju opušta. Slikana je ovih dana s najbliskijim prijateljem Ryanom Cabrerom u intimnim zagrljajima na plaži

Teški dani poznate pop pjevačice Avril Lavigne sada su iza nje i u potpunosti uživa u svemu što je još pred njom. 

Zbog dijagnosticirane lajmske bolest prije tri godine odlučila se povući sa scene kako bi se oporavila. Za vrijeme tog teškog perioda, osim zdravstvenih problema, proživljavala je dramu na ljubavnom planu, da bi se 2015. razvela od svog drugog supruga, frontmena Nickelbacka Chada Kroegera.

Međutim uz nju je u tim užasnim periodima uvijek bio odani prijatelj Ryan Cabrera.

Glazbenika i pjevačicu veže prijateljstvo još od 2000. godine, kada su ih mnogi počeli povezivati kao par, međutim oni su to uvijek opovrgavali.

Ovih dana slikani su na plaži u Malibuu te su djelovali iznimno prisno.

  • +13
Avril Lavigne Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

32-godišnjakinja je izgledala vrlo svježe i poletno u crnoj opuštenoj tunici za plažu, koja se isticala narančastim cvjetnim detaljima, dok je na glavi nosila slamnati šešir i velike sunčane naočale.

Dvojac je za svoj dan na plaži čak iznajmio ležaljke, a osim dugih šetnji, 35-godišnjak i nekadašnja miljenica teen publike čitavo vrijeme nisu se odvajali jedno od drugoga.

Glazbenik je čak u jednom trenutku snažno zagrlio svoju navodno samo prijateljicu, a poslužio joj je i kao odličan fotograf pa je snimio nekoliko privatnih fotografija na kojima pozira Avril.

Prošle godine šuškanja oko njihove navodne romanse bila su najjača, a potaknula ih je jedna posebna večer provedena u New Yorku.

  • +10
Avril Lavigne Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nepoznati izvori ispričali su tada za E!News kako su izgledali baš poput pravog para.

'Avril je bila izrazito nježna prema Ryanu, dajući mu slatke zagrljaje i nježne poljupce. Činili su se zaista zaljubljeni', rekli su tada svjedoci koji su ih vidjeli.

Kemija između dvoje glazbenika očigledno postoji, no kakve je ona prirode, znaju samo oni.