LILY ALLEN

Ne skida šiltericu s kockicama: Poznata britanska pjevačica potpuno se opustila na Jadranu

25.08.2020 u 19:30

Bionic
Reading

Lily Allen, poznata britanska glazbenica ovih dana punim plućima uživa na Jadranu u društvu svoga dečka, zvijezde hit serije 'Stranger Things' Davida Harboura koji glumi Jima Hopera

Pop zvijezdi koja je nekoć punila stupce skandalima i partijanjima, sudeći po svemu, sad odgovara mirniji način zabave.

Sa slavnom pjevačicom najpoznatijom po hitu 'Smile' na ljetovanju su i njezine dvije kćeri iz prvog braka sa Samom Cooperom, Ethel Mary i Marnie Rose te bliska prijateljica Lydia O'Brein.

Da glazbenici itekako godi odmor pokazuju i brojne fotografije s njezinog Instagram profila, a svoje oduševljenje našom zemljom pokazala je i prigodnim suvenirom koji je nabavila - prepoznatljivom šiltericom s kockicama.

Lily je već obišla dobar dio jadranske obale, pa je između ostaloga posjetila i otok Mljet, Vis, Dubrovnik, Split, Šoltu...

Lily Allen na Jadranu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prvo je nekoliko dana provela u Dubrovniku, a potom se uputila razgledati otok Mljet, pa Vis.

Veselo družina svakodnevno uživa u ljetnim radostima, moru, suncu te dobroj hrani koju za njih spremaju chefovi na brodu - pravi odmor iz snova.

Pjevačica je nedavno proslavila i godinu dana bez alkohola, što je ponosno obilježila i na Instagramu. Britanka ne krije kako se borila i s bipolarnim poremećajem, kao i s ovisnosti o opijatima, a uz pomoć Davida pobijedila je u toj bitci.