LJUBAV mladih glazbenika

Natjecateljica 'Supertalenta' ljubi Gibonnijeva sina

11.10.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Talentiranu Splićanku Antoniju Doru Pleško gledatelji su upoznali u prvoj sezoni popularnog showa, a ove godine vratila se kao podrška prijateljici Loreni, ne sluteći da će joj spontana izvedba osigurati mjesto u polufinalu. Svojim izvanserijskim vokalom osvojila je žiri i gledateljstvo. Osim roditelja, njezina najveća podrška je dečko Rando, inače sin Zlatana Stipišića Gibonnija

Iako je došla samo bodriti prijateljicu Lorenu Bučan, zahvaljujući Mešinovoj i Bitorajčevoj intervenciji, koji su bili u dosluhu s majkom, 18-godišnja Antonia Dora Pleško morala je izaći na pozornicu, a kad je krenula matrica, morala je ponovno zapjevati na pozornici 'Supertalenta'.

Njezino pjevanje oduševilo je žiri, a Maja Šuput stisnula je zlatni gumb.

Antonia Dora Pleško Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Nenadana zvijezda 'Supertalenta', pored majke, najveću podršku ima u dečku Randu Stipišiću, inače sinu Zlatana Stipišića Gibonnija. Mlada pjevačica ističe da se potpuno promijenila nakon što ga je upoznala te je otvoreno priznala kako ju je on izvukao iz ponora u vrijeme kad je upala u loše društvo i kad se htjela prestati baviti pjevanjem.

'Nije me osvojio stvarima koje ima svaki muškarac. Osvojio me time jer je previše drugačiji od ostalih. Jako je posvećen glazbi, ima svoj bend RadioWho i želi uspjeti sam, svojim radom i trudom. Nije neki prepotentni klinac velike zvijezde', izjavila je Pleško za Dnevnik.hr, a prihvatili su je i Randovi roditelji.

'U velikoj smo ljubavi. Jako sam sretna što u njima imam svoju drugu obitelj. Podržavaju me u svemu', izjavila je Antonia.

Prije šest godina Antonia je dogurala do polufinala 'Supertalenta', nakon čega je dobila ulogu u seriji 'Rhythm Village'. Sreću je okušala i u showu 'X Factor Adria' i čini se da joj je zbog neospornog talenta suđeno da postane velika pjevačka zvijezda.

  • +2
Antonia Dora Pleško Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX