sprema se na veliku promjenu

Nataša Janjić Medančić proslavila prva dva mjeseca kćerkice Kaje i osvrnula se na svoj fizički izgled

25.09.2020 u 14:31

Bionic
Reading

Nakon što je rodila svoje drugo dijete u srpnju, u životu glumice, sudeći po njezinim fotografijama koje stalno objavljuje - vlada obiteljska idila. Krajem kolovoza i početkom rujna uživali su čarima Jadrana, a sad se obitelj Medančić vratila u Zagreb i obilježila dva mjeseca od rođenja djevojčice Kaje. Nataša Janjić Medančić je osim toga opisala i kako su posljednje dvije godine na njoj ostavile trag

Prošlo je točno dva mjeseca otkad je Nataša Janjić Medančić prvi put ugledala svoju kćerkicu. Iako je stigla ranije, ona i njezin suprug, specijalist ortopedije, Nenad Medančić i jednogodišnji sinčić Toni bili su presretni. Glumica je izjavila da bi htjela imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj.

Prva dva mjeseca od rođenja malene Kaje odlučila je obilježiti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Premda uživa u osjećaju da je mama priznala je da su dvije trudnoće u dvije godine na njoj ostavile traga. U jednoj od zadnjih objava osvrnula se na svoj fizički izgled i priznala kako je kroz posljednje dvije godine izgubila snagu i dobila na kilaži, zbog čega je odlučila napraviti promjenu.

'Dvije trudnoće u dvije godine ostavile su traga na mojoj snazi i kilaži. E sad, zašto vam to govorim dok prelamam ovu zlatnu polugu prepunu čokolade? Zato što sam, uz sve izgovore - od umora do straha, konačno sebi rekla #prelomi i odlučila započeti s treninzima kod kuće. Dokaz je na drugoj fotki, manje privlačnoj od ove prve. Prva je nastala nakon odrađenih nekoliko kilometara umjerenog trčanja i, neću lagati, morala sam se malo nagraditi... Kažu da i čokolada diže serotonin, pa zašto ne uzeti duplu dozu? Još samo ovaj put, obećavam', napisala je na Instagramu.