CHLOE GREEN I JEREMY MEEKS

Nasljednica modnog carstva čeka dijete s najljepšim kriminalcem svijeta

28.03.2018 u 14:04

Bionic
Reading

Iako početak njihove veze nikome nije ostao u lijepom sjećanju, jer je u to doba Jeremy Meeks bio osuđivani i oženjeni kriminalac koji ima dijete, čini se da su to sada svi zaboravili. Zahvaljujući vijesti o trudnoći, svoje mišljenje o budućem zetu promijenili su i modni moguli, vlasnici Topshopa Philip i Tina Green, čija je kći Chloe Green upravo s njim pronašla sreću

Više izvora bliskih sretnom paru potvrdili su medijima: 27-godišnja Chloe Green, bogata nasljednica modnog carstva Topshop, čeka dijete s 34-godišnjim Jeremyjem Meeksom. To možda ne bi bilo ništa čudno da nije riječ o bivšem kriminalcu koji je zbog svog izgleda i prodornih plavih očiju, nakon što je objavljena njegova fotografija s uhićenja, izlaskom iz zatvora postao maneken.

  • +22
Chloe Green i Jeremy Meeks Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prve zajedničke fotografije snimljene su još prošlog ljeta na jahti u turskom Bodrumu, kada je izbio omanji skandal jer je Meeks još uvijek bio u braku s Melissom Meeks, s kojom ima sina Jeremyja Jr. Njezinu vezu s oženjenim kriminalcem nisu dobro prihvatili ni njezini roditelji Philip i Tina Green, no čini se da su se zbog dolaska unuka ili unuke ipak predomislili.

'Njezini su roditelji neočekivano promijenili mišljenje i sada Jeremyja doživljavaju kao da je njihov sin. Očito su se pomirili s činjenicom da će zauvijek biti dio njihovih života.'

Par se upoznao na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju 2017. godine, gdje je Meeks nosio reviju Phillipa Pleina. Od kriminalca, koji je 27 mjeseci proveo u zatvoru zbog oružanog incidenta povezanog s bandama, uskoro je postao uspješan model. No osim činjenice da je nekada bio kriminalac, čini se da je zaboravio i da je otac.

Bivša supruga optužila ga je da je u četiri mjeseca svog devetogodišnjeg sina vidio ukupno tek 30 dana, a nije joj slao ni alimentaciju. Prema odluci suda, Meeks mora mjesečno plaćati tisuću dolara, uključujući retroaktivne uplate od 1. studenog 2017. godine.

Me and my Jr. He’s growing up so fast....

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on