NUDIO JE UPOLA MANJE

Našli su se na pola: Sud odredio iznos kojeg Kevin Costner mora plaćati bivšoj supruzi

12.07.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Iako je Christine Baumgartner tražila oko 250 tisuća dolara mjesečne alimentacije za djecu, a Costner nudio tek nešto malo više od 50 tisuća, sud je rekao svoje - holivudski glumac plaćat će 129 tisuća dolara svakog mjeseca na račun svoje uskoro bivše supruge

Budući da se sami nisu mogli dogovoriti, u cijelu priču upleo se sud i donio službeno odluku o alimentaciji koju će od sada 68-godišnji Kevin Costner morati plaćati uskoro bivšoj supruzi Christine Baumgartner.

Fox News dobio je na uvid sudske spise u kojima stoji kako je sudac Thomas Anderle odlučio da će zvijezda 'Yellowstonea' plaćati nekadašnjoj dizajnerici torbica svakoga mjeseca iznos od 129 755 dolara za uzdržavanje njihovo troje djece.

Uz to, Costner mora platiti i 200 tisuća dolara sudskih troškova kao i dodatnih 100 tisuća dodatnih troškova. Uskoro bivši supružnici morat će jednako participirati u troškovima zdravstvenog osiguranja za djecu kao i za sve sportske i izvanškolske aktivnosti.

  • +3
Kevin Costner, Christine Baumgartner Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Odluka je to koju je Anderle donio nakon što je Baumgartner tražila alimentaciju od 248 tisuća dolara, dok joj je Costner nudio tek 51 940 dolara.

Costner je, prije sučeve odluke, optužio bivšu suprugu kako traži novac kako bi zapravo financirala svoje osobne troškove, u koje spadaju i estetski zahvati, kao i shopping i svi ostali troškovi koji nemaju apsolutno nikakve veze s njihovom djecom.