OBITELJ SE USKORO PROšIRUJE

Naša poznata glumica očekuje drugo dijete: Progovorila o svojim trudničkim danima

24.10.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Glumica koju je publika zavoljela kroz serije 'Ruža vjetrova' i 'Najbolje godine' te brojne kazališne predstave karlovačkog Gradskog kazališta Zorin dom, nedavno je putem društvenih medija s prijateljima i fanovima obznanila kako ona i njezin životni partner, glumac i redatelj Peđa Gvozdić očekuju drugo dijete. Petra Cicvarić prije tri godine je rodila kćer Koranu i uživa u majčinstvu, a za tportal je otkrila kako podnosi novu trudnoću

'U petom sam mjesecu trudnoće, i slično kao i u prvoj trudnoći nisam imala mučnine, ali sam puno više umornija. Još uvijek igram predstave, malo smo morali negdje kostim modificirati. (smijeh). Tu je još i dodatna akcija oko Korane pa me sve to jako iscrpi. No držim se!', ispričala nam je šarmantna glumica. Petra Cicvarić još ne zna nosi li djevojčicu ili dječaka.

'Koranin spol nismo znali sve dok je nisam rodila, a tako će biti i s ovom bebicom. Iznenađenje!', pojasnila je.

Petra je najljepšu vijest podijelila putem simpatične crno-bijele fotografije na kojoj je pozirala otkrivenog trbuha uz svoju mezimicu Koranu s kojom se 'nadmeće' koja ima veći trbuh. 'Još uvijek ona ima veću bušu', napisala je 33-godišnja Osječanka. Nakon toga je objavila je još jednu fotografiju za koju je dobila mnoštvo čestitki. 'Još me jedna mala šije s većom bušom. Nema veze, bit će revanš za koji mjesec', uzbuđena Petra.

Inače, glumica je ranije izjavila kako ne planira imati drugo dijete, ali se očigledno njezino mišljenje promijenilo pa sa svojom obitelji jedva čeka dolazak novog člana ili članice.