I TO SMO DOČEKALI

Naša glumica konačno prestala plakati

01.03.2017 u 12:05

Bionic
Reading

Doris Pinčić proslavila se ulogom Lare u seriji 'Larin izbor', a mnogi je pamte kao djevojku koja je zbog uloge (pre)često plakala. U novoj seriji 'Vatre ivanjske' Doris će utjeloviti Magdalenu, tajanstvenu, seksipilnu i vrlo izazovnu ženu

Glumica Doris Pinčić Rogoznica vraća se na male ekrane i to u vamp izdanju.

Poznata Zadranka posljednjih dana sve više vremena provodi na setu nove RTL-ove dramske serije 'Vatre ivanjske', u kojoj glumi lik lijepe, inteligentne, zanosne i vrlo tajnovite Magdalene. Njezin novi lik sušta je suprotnost onome kako smo je navikli vidjeti.

I sama Doris, majka šestomjesečnog sinčića koja se prije nekoliko mjeseci vratila i voditeljskoj ulozi na radiju, zadovoljna je novom ulogom i ekipom s kojom radi, a među kojima je sama krema hrvatskog glumišta: Ksenija Pajić, Frane Perišin, Ornela Vištica, Filip Juričić, Aleksandar Cvjetković, Lela Margitić, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Jan Kerekeš, Iva Mihalić, Slaven Španović i Nevena Ristić.


'Magdalena je velik glumački izazov za mene, a izazove u životu općenito obožavam. Svaku ulogu doživljavam vrlo osobno jer je dio mene u trenutku u kojem je iznosim. Nadam se da će publika to osjetiti i da se neće ljutiti na mene što ću, kao što se vidi iz vizualnog identiteta uloge, ponekad spletkariti protiv glavnih protagonista. Valja imati na pameti da se i ona sama bori protiv svojih nesigurnosti i za ljubav, iako je put do pakla, zna se, jako često popločan dobrim namjerama', rekla je Doris o novom projektu koji se na RTL-u počinje prikazivati od ponedjeljka 25. kolovoza u 20 sati.