ODMOR IZ SNOVA

Naš poznati sportaš zbilja zna uživati u mirovini

27.06.2017 u 19:25

Bionic
Reading

Nekadašnji nogometni reprezentativac, koji već godinama boravi u Grčkoj, rijetko se pojavljuje u javnosti, ali kad to i učini onda je na veliku radost ženske populacije, jer s godinama izgleda sve bolje i bolje

Ovih dana Mladen Petrić tako koristi za odmor, sunčanje i kupanje, baš kao i većina njegovih nogometnih kolega. Iako se nekadašnji uspješni napadač hrvatske reprezentacije prošle godine oprostio od igračke karijere i otišao u zasluženu mirovinu, vjerujemo kako ljubav prema treningu nije splasnula.

Zaključujemo to iz posljednjih fotografija na kojima pozira kraj bazena i pokazuje savršeno isklesano tijelo. 

Same spot.. just another year... 👌🏽#MYK #mykonos #mykonos2017 #mykonosblu #amazingview

Objavu dijeli Mladen Petric (@mladenpetric)

'Isto mjesto, samo godinu dana nakon' napisao je 36-godišnjak ispod fotografije.

Odlaskom iz nogometa, Petrić se više posvetio svoj obitelji i supruzi Despini koja je inače Grkinja i koja ga je vjerno pratila punih 13 godina tijekom igračke karijere.

Back on the #flyboard 🚀 #amazing #feeling#summer#holiday#mykonos#greece#fun #enjoying

Objavu dijeli Mladen Petric (@mladenpetric)

Tako supružnici trenutno uživaju u vrućim ljetnim danima, na predivnom grčkom otoku Mykonos, gdje su između ostalog susreli poznatog nogometaša Juventusa Tomása Rincóna.

Tomás Rincón također odmara s obitelji na istom mjestu, a naš Mladen odmah je poželio ovjekovječiti taj trenutak i pohvalio se na Instagramu zajedničkom fotografijom.